Je bent hier
Home > Columns > Voorstel

Voorstel

Ik ben Priscilla, 25 jaar oud.  Getrouwd en moeder van 5 dochters. Ja, je leest het goed, ik heb 5 prachtige meiden op deze wereld mogen zetten en ja ze hebben allemaal dezelfde vader. Even meteen voor de duidelijkheid aangezien dat een vraag is die veel mensen meteen op me afvuren. Alsof je als jonge/tienermoeder gewoon met iedereen het bed induikt. Maar goed, ik weet ook wel dat ik best een uitzondering ben. Er zijn toch weinig meiden die op hun 22ste bevallen van hun 5de kind.  En die ook nog steeds samen is met de vader van al haar kids. Nou ja, ik zal eerlijk zeggen dat het moeilijk is, heel zwaar om op zo’n jonge leeftijd een relatie op te bouwen terwijl je zelf nog zo jong bent en er ook zwangerschappen en kids bij komen kijken. En daarbij ook nog al die mensen die alleen maar commentaar leveren. Natuurlijk bij mijn eerste zwangerschap al. 15 jaar en zwanger en ja, een kind die een kind krijgt. Ik was onverantwoordelijk om op die leeftijd een kind op de wereld te zetten. En tja de andere zwangerschappen vond iedereen ook maar niks. Waar begonnen we aan en o ja we gingen natuurlijk door voor een jongen enz enz. Er zou niks van ons terecht komen. ‘Lekker puh’ denk ik nu, moet je eens zien wat er van ons terecht gekomen is!!!

Maar ja, het leven gaat niet over rozen, zo ook bij ons niet natuurlijk. Maar ben dolgelukkig met mijn gezin en toch ook wel trots op mezelf dat ik het maar eventjes flik allemaal. Inmiddels is onze oudste dochter, Lindsey, alweer 9 jaar (8 januari) . Poeh, 9 jaar geleden alweer dat ik moeder werd. Ben zo superblij dat ik niet voor abortus gekozen heb. Dat de gynaecoloog waar ik kwam tegen me zei: ‘Ik zie dat je twijfelt en als je zo twijfelt moet je niet voor een abortus kiezen’. Ben hem eeuwig dankbaar. Wat was ik blij dat ik de keus gemaakt had het kindje te houden toen ik 6 dagen later een kloppend hartje zag op de echo. En nog blijer toen ze na 40 weken en 2 dagen zwangerschap, gezond en wel op mijn buik werd gelegd. Boeiend dat ik pas net 16 jaar was, ik was moeder!!! Ik weet het nog als de dag van gister. En moet je nu zien, alweer 9 jaar is ze. En na haar volgden dus nog 4 van die prachtige meiden, wat een rijkdom.  Amaya werd 4 dagen na mijn 18de verjaardag geboren. 3 maanden was zij toen ze samen met Lindsey bruidsmeisje was toen ik trouwde met Gerard. Inmiddels zijn we alweer 10,5 jaar samen!  Yalisa werd geboren toen ik 19 was, zij is ook alweer 5 en half. Na haar op mijn 20ste kwam Chelsey, als sterrenkijkertje, ter wereld. Ons krengetje dat ook al 4 is en naar de basisschool gaat sinds oktober. En toen kregen we nog zo’n prachtig meisje, Shayenna. 2 en half is ze alweer en sinds een week overdag zindelijk. Als ze op haar zussen lijkt zal ze ook snel ’s nachts zindelijk zijn en ben ik na 9 jaar uit de luiers. Heerlijk maar ook wel vreemd. Na 9 jaar worden mijn meiden echt groot! En ook ik word ouder, 25 ben ik pas geworden en vind het toch wel beetje een grens hoor. Ben niet ECHT jong meer. Ga toch richting de 30 hé hahahaha.

Ik heb nog genoeg te vertellen, ik kan wel door blijven gaan. Maar voor nu moeten jullie het hiermee doen!!! Tot de volgende keer!!!

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top