Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Review | Vivien Kondor eyeshadow palette (koel)

Review | Vivien Kondor eyeshadow palette (koel)

Vorige keer schreef ik over het Vivien Kondor palette met warme kleuren. Ditmaal gaat de aandacht naar de (overwegend) koele variant van dit budgetmerk. Ook dit palette bevat 15 kleuren, waarvan de meeste koel zijn en sommige warm. Over het warme palette was ik al enthousiast, zal dit palette ook zo fijn zijn?

Laten we eerst kijken naar de kleuren en swatches.Vivien Kondor eyeshadow palette (koel) 1Ik vind de kleuren erg mooi. Frisse kleuren die niet moeilijk te gebruiken zijn en goed te combineren. Ik vind het fijn dat er ook wat warme tinten in zitten, zo wordt het niet snel een té ‘koud’ geheel.

Vivien Kondor eyeshadow palette (koel) 2Een minpuntje tot nu toe – en dat gold ook voor het warme palette – is dat het allemaal glanzende tinten zijn, op de zwarte kleur (rechtsonder) na. Meer matte kleuren ertussen had het toch net even wat veelzijdiger en completer gemaakt, maar gelukkig heb ik genoeg matte tinten uit andere paletten, die kun je er natuurlijk ook gewoon naast gebruiken.

De swatches van de bovenste rij.Vivien Kondor eyeshadow palette (koel) 3Helemaal niet verkeerd, dacht ik zo!

De tweede rij…Vivien Kondor eyeshadow palette (koel) 4En de tweede rij mag er ook zeker zijn!

De onderste rij…Vivien Kondor eyeshadow palette (koel) 5Ik vind de swatches echt tóp voor zo’n klein prijsje. Ik heb ook wel eens oogschaduwpaletten van high end-merken gehad die behoorlijk tegenvielen, dus dit vind ik verrassend goed. En prachtige kleuren.

Vivien Kondor eyeshadow palette (koel) 6Het palette zelf voelt wat licht en goedkoop aan, maar dat vind ik op zich ook niet zo raar omdat de prijs er ook naar is. een spiegel was fijn geweest maar vind ik geen must. De inhoud vind ik meer van belang en dat valt ook deze keer niet tegen.

Vivien Kondor eyeshadow palette lookUiteraard heb de oogschaduws ook getest op mijn ogen. Met dit als resultaat. Ik heb deze foto’s helaas wel even met mijn mobiele telefoon moeten maken, omdat ons fototoestel verkocht is. Binnenkort komt er een nieuw toestel. Maar je kunt het nog aardig zien.

Vivien Kondor eyeshadow palette look 1Ik heb het heel eenvoudig gehouden zodat de look goed te doen is voor beginners en mensen die het lastig vinden om koele tinten te combineren. In het midden van mijn bewegende oogleden heb ik de lichte, lila-kleurige tint aangebracht, dat is de kleur uit de bovenste rij (zie foto). Aan de buiten- en binnenzijde van mijn oogleden heb ik de paarse tint van de onderste rij gebruikt. En in mijn arcadeboog de grijsbruine tint (linksonder). De paarse tint heb ik ook onderlangs mijn wimperrand aangebracht. Dit wat vervaagd zodat de kleuren in elkaar overlopen en klaar! Ik heb vandaag bewust geen eyeliner gebruikt omdat ik de kleuren goed wilde laten zien. Door de glans worden fijne lijntjes wel geaccentueerd, maar ik vind het nog meevallen.

Vivien Kondor eyeshadow palette look 2In de avond kun je de look intenser en dramatischer maken met eyeliner of met de zwarte, matte tint.

Ja, ook dit palette heeft mij verrast! Goede pigmentatie, prima te blenden, mooie kleuren die prima te combineren zijn. Met als enige minpuntje dat ze allemaal glanzen, dat kan een nadeel zijn als je net als ik een veertigplushuid hebt. Maar mocht dat niet zo zijn of daar geen problemen mee hebben, dan is het zeker een palette dat met veel plezier gebruikt kan worden.

Ook dit leuke palette is te koop bij Miss Gorgeous met maar liefst 25% korting, zodat je slechts € 8,69 betaalt.

Yvonne van der Wal
Hoi! Ik ben Yvonne (1975), moeder van twee kinderen, auteur van drie boeken en ik ben naast schrijven tevens dol op alles wat met beauty en make-up te maken heeft. Hier kan ik deze passies mooi met elkaar combineren!
http://www.yvonnevanderwal.nl/

One thought on “Review | Vivien Kondor eyeshadow palette (koel)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top