Je bent hier
Home > Gastblog artikelen > Advertorial - Sponsored > Vind jij het ook lastig om met twee kinderen te fietsen?

Vind jij het ook lastig om met twee kinderen te fietsen?

Vind jij het ook lastig om met twee kinderen te fietsen?

Als je in de stad woont en jonge kinderen hebt, kan het soms heel lastig zijn om ze naar de opvang of naar school te brengen. Het is vaak heel vermoeiend om de kinderen op de fiets mee te nemen want dit is zwaar en als je al wat later bent, moet je je een slag in de rondte fietsen om de verloren tijd weer in te halen. Het resultaat: de kinderen zijn op school, maar jij bent helemaal kapot. De volgende keer toch maar weer de auto pakken? In dit artikel geven we je een aantal tips om te zorgen dat je toch fijn kunt blijven fietsen. Je kunt namelijk de voordelen van de auto en het plezier van de fiets combineren!

Met een elektrische fiets wordt fietsen weer comfortabel
Toen je nog alleen op de fiets op pad ging, was dat vaak plezierig. Nu je met twee kinderen op de fiets de weg op moet, is het lang zo ontspannend niet meer. Je moet sterk trappen om je vooruit te bewegen waardoor je helemaal bezweet op je bestemming aankomt. Met een elektrische fiets kun je dit oplossen. Een e-bike is voorzien van een motor die je ondersteuning geeft. Als je begint met fietsen krijg je even een extra zetje om snel stabiel te worden, vervolgens zorgt de motor ervoor dat jij tempo houdt. Dit alles zonder dat jij daar veel voor hoeft te doen. Je hoeft alleen maar aan te geven wat je gewenste snelheid moet zijn.

Een elektrische fiets voor moeders
Er zijn diverse soorten elektrische fietsen te verkrijgen, maar als je kinderen hebt, is het interessant om voor de elektrische moederfiets te gaan. Deze fiets is ruim, doch sportief ontworpen waardoor je veel ruimte hebt om zowel voor- als achterop een kinderzitje kunt plaatsen. De fiets is voorzien van een lage opstap waardoor je eenvoudig kunt op- en afstappen. Het stuur is voorzien van een stuurslot waardoor deze niet ineens kan omslaan waardoor de fiets kan omvallen. Daar komt nog bij dat de fiets een sterke, dubbele standaard heeft waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je fiets omvalt als je je kinderen in hun zitjes plaatst.

Fris aankomen op je werk
Als je een elektrische moederfiets neemt, kun je niet alleen moeiteloos je kinderen naar hun school of opvang brengen, je fietst ook comfortabel door naar je werk. Je hoeft niet bang te zijn dat je geheel bezweet aankomt en dat je een douche moet nemen. Elektrisch fietsen kost je geen energie, maar levert je energie op! Zo kun je gelijk aan je werkdag beginnen. Zit de dag er weer op? Dan pak je de fiets weer uit de stalling en geniet je van je tocht door de buitenlucht.

 

Bron afbeelding: Stella

Dit artikel is vanuit een samenwerking tot stand gekomen.

 

Volg jij Mommyonline al op Instagram?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top