Je bent hier
Home > Columns > Veiling voor KIKA op Mommyonlinebeurs.nl

Veiling voor KIKA op Mommyonlinebeurs.nl

Beurzen kennen we uiteraard allemaal wel en waarschijnlijk heb je zelf weleens een beurs bezocht.
Mommyonlinebeurs.nl gaat een stapje verder. Zij introduceert de online beurs gericht op moeder & kind. Alles gebeurt online, vanuit jouw computer. De eerste online beurs staat gepland op zaterdag 2 en zondag 3 april, gevolgd door de volgende in juli en oktober.

Online shoppen doen wij tegenwoordig allemaal weleens. Het is gemakkelijk, overzichtelijk en je kunt het overal doen zolang je internetverbinding hebt. Vanaf april kun je nog meer uit je computer halen. Je kunt thuis, vanuit je luie stoel of in bed met je laptop op schoot, een beurs bezoeken. Wat mommyonlinebeurs.nl betreft moet de online beurs net zo leuk als een echte beurs zijn alleen zonder alle drukte maar echter wel met aantrekkelijke acties. Want uiteindelijk draait alles om het inkopen van producten met flinke korting. Dit is dan ook het doel van de MommyOnlineBeurs, shoppen met aantrekkelijk korting.

Op zaterdag 2 en zondag 3 april 2011 organiseert MommyOnlineBeurs haar eerste online beurs. MommyOnlineBeurs organiseert vier keer per jaar een online beurs. Dit gebeurt in het eerste weekend van de maanden: januari, april, juli en oktober.

Op de beursdagen zullen diverse webshops zich presenteren en bezoekers kunnen met aantrekkelijke korting in de aangesloten webshops shoppen. Iedere shop heeft haar eigen aanbieding waardoor er genoeg ruimte voor variatie is. En variatie in de aangeboden producten/shops is net zo belangrijk. Op de MommyOnlineBeurs zul je zeker dan ook niet enkel kinderkleding webshops aantreffen. Nee, voor iedere shopper is er vast en zeker een shop tussen met producten naar smaak.

Wij kunnen helaas nog niet veel verklappen wat er zoal te doen zal zijn tijdens de beursdagen. Maar naast gezellig shoppen met aantrekkelijke korting in de vele webshops van de Mommyonlinebeurs-deelnemers, is er ruimte voor nog meer leuks. Zo maken shoppers door hun aankoop kans op geweldige prijzen, beschikbaar gesteld door de deelnemende shops.

Een belangrijk onderdeel van de MommyOnlineBeurs is de ‘Mommy Veiling’.
Gedurende de beursdagen kun je mee bieden voor een goed doel. Tijdens de online beurs van zaterdag 2 en zondag 3 april kun je op diverse producten, beschikbaar gesteld door diverse bedrijven, bieden en de opbrengst gaat volledig naar KIKA. Door mee te doen aan de ‘Mommy Veiling’ koop je iets leuks voor jezelf of voor jouw kind(eren) en tegelijkertijd steun je een goed doel, mooier wordt het niet!

Om zoveel mogelijk geld voor KIKA in te zamelen, kunnen wij alle hulp gebruiken. En het leuke ervan is dat iedereen mee kan helpen. Dit doe je door zoveel mogelijk mensen op de hoogte te brengen van de ‘Mommy Veiling’, want hoe meer mensen ervan af weten hoe groter de kans is dat er veel geboden zal worden.

Er is altijd ruimte voor sponsoren. Overweeg je als bedrijf-zijnde om een product beschikbaar te stellen neem dan contact op met mommyonlinebeurs.nl via de site. Want ook hier geldt, hoe meer producten des te hoger het totaal bedrag dat aan KIKA gedoneerd kan worden.

Samen staan wij sterker in de strijd tegen Kinderkanker!

Meld je aan op de leden-hyves van MommyOnlinBeurs mommyonlinebeurs.hyves.nl en nodig ook al je hyves-vrienden uit om lid te worden

Zet alvast de beurs data in je agenda: zaterdag 2 en zondag 3 april, zaterdag 2 en zondag 3 juli, zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2011.
Bezoek de beurs: www.mommyonlinebeurs.nl

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

4 thoughts on “Veiling voor KIKA op Mommyonlinebeurs.nl

  1. Wat een goede initiatief, leuk zeg. Erg goed dat jullie je op deze wijze voor KIKA inzetten.
    Hopelijk kunnen jullie veel geld voor KIKa inzamelen

  2. Ben reuze benieuwd hoeveel centjes er naar KIKA kunnen gaan.

    Een goed doel steunen is natuurlijk extra leuk als je er zelf ook nog iets aan hebt!

  3. super actie van jullie mommyonline
    Laten we met z’n allen flink geld inzamelen voor KIKA

  4. Een super initiatief van jullie, ga vooral zo door. Jullie zijn goed bezig!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top