Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Unboxing Nailbox Summer Ready

Unboxing Nailbox Summer Ready

Het is alweer zover! Tijd om de juni Nailbox-inhoud met jullie te delen. De juni Nailbox ‘Summer Ready’ staat in het teken van de zomer en werd bij velen op de dag dat de zomer officieel begon geleverd. Benieuwd naar de juni Nailbox? Kijk en lees snel verder en ontdek de producten uit deze Nailbox!

In deze juni Nailbox ‘Summer Ready’ zitten maar liefs zeven producten. Standaard in iedere Nailbox zijn natuurlijk de swatchsticks om de lakken op uit te proberen. Laat ik daarom maar met de twee niet-swatchbare producten in de box beginnen. Het eerste product is de Manicure Corrector pen van L’oreal. Met dit product kun je heel gemakkelijk fouten corrigeren wanneer je uitgeschoten bent. En het tweede product is de Toe Tip File van Sally Hansen om je teennagels mee te vijlen. Dat brengt ons bij de nagellakken in de box. In deze Summer Ready Nailbox zit een vijftal nagellakflesjes waaronder een top coat. Deze Rimmel Super Gel top coat vormt samen met de twee Rimmel lakken het 2 stappen systeem voor gelnagellak met salonmanicure-kwaliteit van dit merk. Het schijnt dat de Rimmel Super Gellakken ingebouwde base coat en zelf-herstellende topcoat voor de perfecte manicure bevatten.
Vervolgens vind je een Vivien Kondor en een Layla nagellak in deze Nailbox.

Kijk je mee naar de swatches?

Vivien Kondor CoralDe eerste lak is een echte zomerse tint! Dit is Coral van Vivien Kondor: een diepe koraaltint die richting de oranje gaat. Met 2-3 laagjes krijg je Coral goed dekkend.

Rimmel London Super Gel Blue BabeBlue babe is er eentje uit de Kate Moss lijn en is een mooie, zomerse, lichtblauwe lak met een creamy finsh. Dit kleurtje lakt heel fijn en dekt met twee laagjes prima.

Rimmel London Super Gel Grape SorbetGrape Sorbet is een roze metallic lak die met twee laagjes prima dekt.

Layla Hologram Effect Ocean RushLayla Ocean Rush is een diepblauwe holografische lak en dekt erg goed.

Tot zover de unboxing van de juni Nailbox Summer Ready. Hieronder kun je nog de life swatches door Cindy bekijken. Tot de volgende unboxing!

Nailbox.nl is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt. Een maandelijks subscription box voor iedereen met grote liefde voor nagellak en nail art!

De Nailbox kost wanneer je het ‘los’ besteld €19,49 maar neem je bijvoorbeeld een 3- of 6 maanden abonnement dan kom je wat goedkoper uit.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top