Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Bags > Unboxing luxe designertas | Deze luxe designertas stond op mijn wishlist

Unboxing luxe designertas | Deze luxe designertas stond op mijn wishlist

Enkele maanden terug schreef ik een artikel waarin ik vijf luxe tassen uit mijn wishlist liet zien. Wie met regelmaat op Mommyonline meeleest heeft ongetwijfeld kunnen zien om welke tassen dit gaat. Het zijn tassen die ik overduidelijk graag in mijn collectie zou willen toevoegen. En als het even kan liever vroeg dan laat. Lange tijd heb ik getwijfeld over welke tas ik als eerst zou aanschaffen. Het ging vooral tussen de YSL Envelope Medium Bag en de Prada Re-Edition 2005 Saffiano leather bag. Beide prachtige tassen met elk het eigen unieke kenmerk waar ik dol op ben. Afgelopen week bracht ik een bezoekje aan De Bijenkorf om beide tassen weer eens in real life te bewonderen. En mijn bezoekje eindigde met een prachtig ingepakte tas waar ik nog steeds enorm blij mee ben. Benieuwd welke tas het uiteindelijk geworden is? We gaan het samen unboxen!

Zoals ik al heb laten weten twijfelde ik enorm tussen de YSL en de Prada tas. Ik was geneigd om voor de YSL Envelope Medium Bag te kiezen omdat ik simpelweg al in het bezit ben van twee (ruime) Prada tassen. Maar aan de andere kant kon ik de Prada Re-Edition 2005 Saffiano leather bag maar niet uit mijn hoofd krijgen. En tevens was deze tas, ten opzichte van de ysl, in prijs 250euro voordeliger. Helaas had ik geen rekening gehouden met de toen aangekondigde prijsverhoging want de Prada tas ging met 150euro omhoog. Met nu een prijsverschil van 100euro mag dat, wat mij betreft, niet de beslissende factor zijn.

Unboxing luxe designertas

Unboxing luxe designertasMijn bezoekje aan De Bijenkorf bracht mij verheldering maar helaas ook nog meer keuze. Na alles goed overwogen te hebben en beide tassen weer in handen gehad te hebben viel mijn keuze op de YSL Envelope Medium Bag! Je zou denken dat hiermee een einde aan mijn keuzestress kwam, maar niets is minder waar. Het zwarte exemplaar is prachtig maar dit geldt ook voor de kleur Dark Beige. Beide kleuren lieten mijn hart sneller doen kloppen. Wederom moest er een keuze gemaakt worden. En wat doe je als moeder-zijnde in zo’n situatie? Precies, de keuze aan je nageslacht overlaten. En zo behulpzaam als dochterlief is, koos zij zonder enige twijfel voor het zwarte exemplaar. Zo gezegd zo gedaan en ik rekende een bedrag van 1950euro af voor de YSL Envelope Medium Bag in het zwart.

Unboxing luxe designertasIsn’t she beautiful? Ik ben enorm blij met deze tas en binnenkort zal ik een artikel aan haar wijden, want dat verdient ze absoluut! Hierin zal ik haar van alle kanten laten zien maar ook wat er ongeveer in past.

Op mijn Instagram kun je overigens een unboxing filmpje bekijken.

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top