Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Unboxing Juli Nailbox Nude Simplicity

Unboxing Juli Nailbox Nude Simplicity

We zijn weer een maandje verder en is het weer tijd om met jullie de inhoud van de Nailbox te delen. De juli Nailbox welteverstaan. De thema van juli was al enkele keren verschoven omdat bij voorgaande maanden andere thema’s beter pasten. We hebben thema’s met zowel fleurige als opvallende kleuren voorbij zien komen en nu is het de beurt aan tinten dat altijd wel en voor iedere gelegenheid gedragen kunnen worden. En daarnaast staan ze in het algemeen vrouwelijk en verzorgd op de nagels! Ik heb het natuurlijk over nude tinten, nagellakken waarvan er gezegd wordt dat ze in iedere nagellakstash onmisbaar zijn. Kijk je mee naar de inhoud van de juli Nailbox Nude Simplicity?

Allereerst de niet nagellak-producten. Naast de swatch sticks dat standaard in iedere Nailbox te vinden zijn zit er in deze juli Nailbox een potje Bourjois Magic Nail Polish Remover 1 Second. Dit potje heeft een handige meeneem formaat en kan zo mee op rijs.

En dan de nagellakjes en swatches, gemaakt door Cindy van Brilliantnails.nl

Rimmel Soul Session  Laten we beginnen met een merk dat vorige maand ook in de Nailbox te vinden was. Rimmel Super Gel by Kate in de kleur Soul Session is een mooi warme, bruinachtige nude tint dat heel mooi over de nagels uit vloeit. Dit kleurtje lakt heel fijn en dekt met twee laagjes prima.

Sally Hansen Bare Dare Het tweede gellak uit deze juli Nailbox is Sally Hansen Miracle Gel in de kleur Bare Dare. Een zacht zandkleurige tint dat toch wel drie laagjes nodig heeft om volledig te dekken.

Pronails Private Beach Pronails Private Beach is een rozige nude tintje met een goede pigmentatie. Bij een eerste laagje lakt dit kleurtje wat streperig maar een tweede laagje corrigeert dit prima.

Nails Inc Hyde Park Place En tenslotte Nails Inc Hyde Park Place; een prachtig grijze nude tint met een geweldige formule, goede dekking en mooie glans.

Dit was de unboxing Nailbox Nude Simplicity met vier prachtige nude tinten dat altijd wel gedragen kunnen worden. Deze tinten zijn stuk voor stuk mooie aanvulling voor jouw nagellakstash!

Nailbox.nl is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt. Een maandelijks subscription box voor iedereen met grote liefde voor nagellak en nail art!

De Nailbox kost wanneer je het ‘los’ besteld €19,49 maar neem je bijvoorbeeld een 3- of 6 maanden abonnement dan kom je wat goedkoper uit.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top