Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Testing: Trind Thinner

Testing: Trind Thinner

Anno nu worden er duizenden producten uitgevonden die onze levens gemakkelijker moeten maken.
Maar producten zijn alleen goed wanneer deze daadwerkelijk doen wat ze behoren te doen.
Trind Thinner is een product die belooft verdikte nagellakjes te verdunnen zodat deze weer bruikbaar wordt.

Ruim 14 jaar geleden was deze Invite Lasting Finish 401 Blue Ice mijn favoriete nagellak. Beter te beschrijven als mijn jeugdliefde; het eerste lakje waar ik echt dol op was. Deze lak droeg ik overigens toen ik 13 jaar geleden mijn wederhelft leerde kennen. Een nagellak met een verhaal dus. Toen deze in de loop van de afgelopen jaren uitdroogde kon ik het maar niet over mijn hart krijgen het weg te gooien. Maar liefst vier verhuizingen heeft deze lak meegemaakt en steeds overleefd. Ik koesterde het en bewaarde deze lak als een souvenirtje want bruikbaar was het helaas bij lange niet meer.

Toen ik onlangs kennismaakte met de Trind Thinner was er weer een sprankje hoop voor mijn jeugdliefde. Mijn Invite Lasting Finish 401 Blue Ice kwam weer uit de kast en vol verwachting ging ik met de Trind Thinner aan de slag. Ik was helemaal vergeten hoe mooi dit lakje is. Invite Lasting Finish 401 Blue Ice is een mooie, blauwe kleur met een schitterende parelmoerglans erover. Een lekker opvallende kleur!

Omdat deze 401 Blue Ice nogal aan de dikke kant is heb ik om te beginnen zes druppels Trind Thinner toegevoegd. Dat bleek echter te weinig te zijn waardoor ik vervolgens vier druppels toevoegde. Toen het na een half uurtje nog steeds aan de dikke kant was voegde ik nog druppels toe. Uiteindelijk heb ik om de juiste dikte te krijgen ongeveer 20 druppels gebruikt.
Het aantal toe te voegen druppels is dus sterk afhankelijk van de kwaliteit (dikte) van de nagellak. Is de nagellak dik dan heb je gauw tientallen druppels nodig.

Aan het einde van de dag kon ik na jaren wederom deze 401 Blue Ice op mijn nagels lakken. Het lakken ging niet helemaal soepel want nog steeds vond ik dat de nagellak aan de dikke kant was. Maar dat mocht de pret niet drukken. Want ondanks dat heb ik deze 401 Blue Ice mooi op mijn nagels weten te krijgen.

Ik ben tevreden over de werking van de Trind Thinner, deze verdund daadwerkelijk verdikte nagellakjes. Echter verbruik je niet enkele druppels maar tientallen druppels. Maar goed, voor een favoriete nagellak moet dat geen enkel probleem zijn.

Bekijk hieronder het filmpje
http://www.youtube.com/watch?v=pJffIAnkk_s&feature=youtu.be

Heb jij deze Trind Thinner al ontdekt?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Testing: Trind Thinner

  1. ow wat zou ik deze graag proberen. Laatst mijn lakkies weer eens uit de kast gepakt na bijna een jaar. En er waren er toch een aantal niet zo goed meer smeerbaar…. En met nagellakremover lukt het wel voor even, maar maakt het probleem alleen maar erger….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top