Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Review: Trind Caring Color lente/zomer 2012

Review: Trind Caring Color lente/zomer 2012

Mijn liefde voor nagellak is groot. Nagellak is naast mascara en oogpotlood het enige beautyproduct waar ik niet van af kan blijven. Er zijn dan ook zoveeeel kleuren en merken waardoor het moeilijk wordt om niet geregeld een lakje mee naar huis te nemen. Gelukkig ontdek je in de loop der tijd welk merk het beste bij je past. Een van mijn favoriete merken is Trind. De prachtige kleuren van Trind siert niet alleen maar je nagels, maar door een gebalanceerde mix van werkende ingrediënten verzorgen de lakken je nagels ook.
Bij de meeste nagellakken gebruik ik een base coat voordat ik mijn nagels ermee lak, maar bij Trind is dat echter niet nodig.

Binnen de Caring Color collectie heeft Trind deze zomer vier trendy pastelkleuren uitgebracht. Pastel Lilac, Lavender Blue, Bright Pink en Pastel Pink. Vier prachtige kleuren helemaal naar mijn smaak.
Trind nagellakken hebben standaard een luxe uitstraling waar ik helemaal dol op ben. De kwastjes zijn smal, langwerpig en lakken fijn. Voor pastelkleurtjes dekken dit viertal goed met twee laagjes, een derde laagje kun je jouw nagels eventueel geven maar is niet perse nodig. Bij het eerste laagje viel het mij wel op dat deze lakjes moeizaam gelijkmatig op de nagels te lakken zijn. Het tweede laagje zorgde er echter wel voor dat het geheel weer egaal werd. Het eindresultaat is derhalve prachtig en egaal, van Trind verwacht ik eigenlijk niet anders.
Het is altijd erg fijn wanneer nagellakjes snel drogen en dat doen deze viertal ook gewoon. Het is ook een pluspunt dat de lakjes ruim een week goed blijven zitten. En het verwijderen van de lakjes gebeurt ook zonder gedoe.


Het mooiste aan de nagellakjes van Trind is natuurlijk het feit dat ze naast dat ze je nagels sieren ook je nagels verzorgen. Dat is dus mooi meegenomen!
Van de CC146 bright pink op mijn vingers word ik helemaal happy. Een prachtig felle hardroze kleur die zeker bij de huidige zomertrend past.
Alle vier kleuren zijn prachtig, maar mijn favorieten zijn toch wel de CC146 bright pink en de CC149 lavender blue. Beide kleurtjes zul je dan ook geregeld op mijn nagels terug vinden, apart maar ook tegelijk voor een bijzonder look!

Trind producten zijn bij winkels zoals Etos, DA en Douglas te koop. Deze Trind Caring Color zijn voor € 9,95 te koop. Voor meer info over Trind bezoek dan de site www.trind.com

Wat vind jij van dit viertal?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

6 thoughts on “Review: Trind Caring Color lente/zomer 2012

  1. Woww! Prachtige kleuren zijn het. Ik wil alle vier wel hebben, mocht ik ze in de aanbieding vinden koop ik ze zeker. De mix op je nagels staan je ook leuk!

  2. Mooie kleuren! Leuk gedaan die mix kleuren op je nagels, staat je goed.

  3. Mooie kleurtjes, vooral de cominatie! 🙂 Ik vind ze alleen best duur……..zal er niet even 4 kopen.

  4. Prachtig kleuren, maar helaas voor mij ook aan de dure kant. Wie weet dat ik ze ooit in de aanbieding kan uitproberen 🙂

  5. Ik heb deze ook voor mijn vrouwlief gekocht. Ze was erg blij ermee. Het is wel aan wat dure kant, gelijk 4 tientje armer, maar heb wel leuke handen en voeten voor terug 🙂 .

    It’s all about the beauty ey.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top