Je bent hier
Home > Carrière > Tips voor een effectieve werkdag

Tips voor een effectieve werkdag

Wil jij meer gedaan krijgen op je werk in dezelfde tijd?

Wist jij dat er meerdere manieren zijn om meer werk gedaan te krijgen? Je kunt zorgen dat je meer mensen aanneemt die het werk voor je kunnen doen, zodat je met meer personen voor een klant kunt werken. Dit is echter een dure manier van werken en daarom zal de tweede manier van het effectiever maken van je werk, je waarschijnlijk meer aanspreken. Je kunt namelijk ook zorgen dat je met je huidige team meer werk kunt verrichten. Hoe? Door een time management cursus te gaan volgen. Dit is een van de beste manieren om te zorgen dat je meer werk kunt verrichten in minder tijd. Zo genereer je of meer tijd voor andere zaken, of je mensen kunnen iets eerder naar huis.

Tips voor een effectieve werkdag

Werk aan je time management
Heel veel mensen hebben het idee dat zij heel efficiënt werken, maar wanneer je dit nader analyseert, dan blijkt dat dit toch maar zelden ook echt zo is. Mensen verspillen heel veel tijd aan allerlei zaken die er helemaal niet toe doen: een gesprekje met een collega, een extra kopje koffie in de pauze, het oplossen van een computerstoring en ga zo maar door. Het is daarom goed om je van al deze ‘afleidingen’ bewust te zijn. Hou daarom een keer bij hoeveel tijd je aan al je bezigheden besteedt. Je zult zien dat wanneer je dit in kaart hebt gebracht, je hierin heel veel kunt verbeteren. Misschien check je wel buitensporig vaak je telefoon, dat is helemaal niet nodig. Zet hem daarom op de stille stand en je zult merken dat je veel sneller de taken kunt afronden die je hebt gekregen.

Werk jij veel thuis?
Een momenteel sterk ineffectieve manier van werken, is het thuiswerken. Dit is voor veel mensen een vermoeiende bezigheid omdat zij geen enkele sociale druk van collega’s voelen wanneer zij thuiswerken. Wanneer er geen druk is, presteren mensen aanzienlijk minder en daarom is het goed om jezelf op cursus te sturen. Je kunt namelijk een goede training thuiswerken volgen.Tijdens deze training leer je je valkuilen herkennen waardoor je ze ook beter kunt aanpakken. Je kunt deze training ook met je hele team gaan doen zodat iedereen elkaar extra kan motiveren. Reken maar dat jullie bedrijf meer output zal leveren wanneer jullie deze training eenmaal met goed gevolg afgelegd hebben.

Check de gratis tips
Wanneer je nu al wilt beginnen met het verbeteren van jouw manier van werken, dan kun je online heel veel interessante tips vinden. Er zijn veel coaches te vinden die gratis en voor niks heel nuttige adviezen met je delen. Neem deze een keer door en kijk of deze voor jou al verschil maken. Wil je daarna nog meer, dan kun je je altijd nog opgeven voor een training of een cursus. Je zult zien dat je dan in minder tijd meer werk af kunt krijgen waardoor je ook weer veel meer vrije tijd genereert. Doe je je cursus daarom niet voor je baas, doe het dan voor jezelf!

Dit artikel is vanuit een samenwerking tot stand gekomen.

 

Volg jij Mommyonline al op Instagram?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top