Je bent hier
Home > Headlines > Van de redactie | Terugblikken op 2014

Van de redactie | Terugblikken op 2014

Het einde van 2014 is in zicht, dus nu is het uitgelezen moment om eens terug te blikken op het afgelopen jaar. Hieronder vertellen wij van de redactie wat de belangrijkste, het dierbaarste of meest aangrijpende moment van het jaar voor ons was!goedevoornemen2011

Sandy J: 2014 was voor mij een geweldig jaar. Het ging eigenlijk zo goed dat ik me wel eens heb afgevraagd wanneer aan al dat leuks een einde zou komen. Nu vraag ik me af of 2015 nogmaals zo voorspoedig zal gaan omdat 2014 heel moeilijk te overtreffen valt. Mijn belangrijkste moment van 2014 was het uitgeven van mijn eigen boek. Het besluit, het vele vele brainstormen, het vormgeven en uiteindelijk de presentatie in juni, waren allemaal enorm spannend en doodeng maar het is gelukt en er zijn warempel mensen die het kopen. Van daaruit kwamen weer allerlei andere leuke dingen op mijn pad en dat is eigenlijk nog steeds aan de gang. Ik heb door die ervaring ook weer veel dingen geleerd en daardoor voel ik me dan ook weer een stukje rijker dan in 2013. Ik wil bij deze dan ook Nicky van Mommyonline heel erg bedanken voor de kans die zij me heeft gegeven om te schrijven voor de site. Uiteindelijk was dat achteraf gezien de eerste stap naar mijn eigen boek.
Gelukkig 2015 allemaal!

Geertje Boekhouder: Mijn mooiste moment van het jaar was 14 maart, toen mijn dochter Sarah werd geboren. Die periode was daarna alles behalve rooskleurig omdat ik na haar geboorte ernstig ziek werd. Toen Sarah 1.5 maand oud was heb ik haar leren kennen en kon ik langzaam genieten van het moeder zijn. Het was dus de mooiste, maar ook het zwaarste moment van 2014.

Yvonne van der Wal: Mijn hoogtepunt van dit jaar was de uitgave van mijn derde boek ‘Zal ik je eens wat zeggen?’ Daarnaast ben ik moeder geworden van twee tieners. De oudste ging dit jaar voor het eerst naar de middelbare school. Een mijlpaal! Ze gaat steeds meer haar eigen gang, maar ik geniet ervan hoe ze zich ontwikkelt en hoe wijs ze al is. Echte dieptepunten heb ik dit jaar gelukkig niet gekend. Mijn ouders leven nog, mijn zussen idem dito en onze kinderen zijn gezond en het gaat goed met hen op school. We hebben geen financiële dompers gehad, ons lichaam heeft het niet laten afweten, we hebben het nog steeds goed. Wat wil een mens nog meer? Niets. Nou ja, toch wel. Dat het in 2015 maar net zo voorspoedig mag lopen als in 2014!

Cindy Zwarts-Koehorst: Het afgelopen jaar heeft voor mij in het teken gestaan van mijn voedingspatroon. Ik wilde graag wat afvallen en gezonder gaan leven. Door geen tarwe en suikers meer te eten ben ik 30 kg afgevallen in tien maanden tijd en blijf ik al twee maanden op gewicht.
Verder zijn de kindjes natuurlijk een jaar ouder en een jaar wijzer. Lyanne ging naar een nieuwe klas. Voor haar een hele uitdaging aangezien ze twee juffen zou krijgen. Dit is erg goed gegaan en ze heeft het erg naar haar zin.
Collin is dit jaar, toen hij tweeënhalf was, drie voortanden kwijtgeraakt doordat hij er twee keer flink op gevallen was. Ze moesten getrokken worden. Dit ging zonder narcose en was dus een heel heftige ervaring. Zelf heeft hij er niets aan overgehouden, behalve dan een groot gat in zijn mond.
Aan het eind van het jaar zijn wij bezig met het online zetten van een webshop. Die zal hoogstwaarschijnlijk in januari de lucht in gaan.

Nicky: Moet zeggen dat het afgelopen jaar voor mij niet veel hoogtepunten gekend heeft. 2014 is het jaar waarin manlief en ik 15 jaar samen zijn. Het is het jaar dat voornamelijk in het teken heeft gestaan van de start van de basisschoolcarrière van mijn jongste nakomeling. Na ruim 10 jaren constant met één of meerdere kinderen thuis gezeten te hebben kwam begin 2014 hier een einde aan. Het was voor zowel dochterlief als voor mezelf een spannende tijd waar we beide aan moesten wennen. En dit hebben we goed doorstaan. Daarnaast is 2014 het jaar waarin ik ‘fulltime’ met het ondernemen begon en veel zelfkennis opgedaan heb maar ook veel gebrainstormd heb. Laat 2015 maar komen, ik ben er klaar voor! Ik zeg vaarwel 2014 en welkom 2015!

Rest ons nog om je fantastische jaarwisseling te wensen. Ook in 2015 zullen we dagelijks voor leesvoer zorgen.

Hoe kijk jij terug op 2014?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Van de redactie | Terugblikken op 2014

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top