Je bent hier
Home > Headlines > Super Mommy 2014

Super Mommy 2014

Geertje Boekhouder, de positieve bikkel, is benoemd tot ‘Super Mommy 2014’. Net als voorgaande jaren organiseerde Mommyonline.nl ook het afgelopen jaar haar jaarlijkse Super Mommy Verkiezing waarbij een mommy(tobe) in het zonnetje wordt gezet. Met haar aangrijpende verhaal wist Geertje de felbegeerde titel binnen te slepen en kan ze zich met trots een ware Super Mommy noemen.
super mommy 2014Geertje Boekhouder, die na drie miskramen in juli 2013 de gelukkige eigenaar van een positieve zwangerschapstest werd, is sinds maart 2014 de trotse moeder van de inmiddels tien maanden jonge Sarah. Na een moeizame zwangerschap beviel Geertje met 36 weken zwangerschapsduur middels een keizersnede. Door de keizersnede en haar auto-immuunziekte is er een zeer heftige (ontstekings-)reactie in haar lichaam ontstaan die voor een opname in de Intensive Care zorgde. Niet alleen haar lever, longen en galblaas zijn in de problemen geweest, ook haar hart had flinke schade opgelopen door bloedstolsels. Geertje is sindsdien naast mama ook hartpatiënt. Alles moest ze weer opnieuw leren: slikken, eten, lopen, dingen optillen, voor haarzelf zorgen en uiteraard voor haar dochter zorgen.
super mommy 2014 -1Haar leven als hartpatiënt vindt Geertje pittig maar ze ziet het ook zeker als een uitdaging. Haar prioriteit is vanzelfsprekend genieten van haar dochtertje Sarah. De stille hoop dat ze ooit opnieuw zwanger zou mogen worden had ze. Maar helaas werd datgene gezegd wat ze eigenlijk niet wilde horen. Een nieuwe zwangerschap wordt ten strengste afgeraden en zou medisch onverantwoord zijn. Geertje mocht volgens de cardioloog van geluk spreken dat ze nu überhaupt levend en wel op aarde is. ‘Gezinsuitbreiding niet vrijwillig afsluiten voelt als niet compleet’, aldus Geertje Boekhouder.

Wat ons betreft heeft Geertje de titel ‘Super Mommy 2014’ meer dan verdiend. Dat zij de Super Mommy Verkiezing gewonnen heeft is slechts een klein gebaar naar Geertje voor de zware impact die haar zwangerschap op haar lichaam gehad heeft en de gevolgen van dien.

Als Super Mommy 2014 werd Geertje tijdens een professionele fotoshoot in het zonnetje gezet. Ze ontving een prachtige trofee en een goedgevuld beautypakket met prachtige merken, zoals Lovea Nature, Oriflame, Rimmel LondonPaula’s Choice, NYC, Sally Hansen en XMinerals.

Over de Super Mommy Verkiezing
Sinds 2010 organiseren wij hier op Mommyonline jaarlijks de ‘Super Mommy verkiezing’. De ‘Super Mommy Verkiezing’ is een belangeloze en jaarlijks terugkerend initiatief waarin ‘gewone’ mommy’s met een bijzonder en mooi verhaal extra in het zonnetje gezet worden. Het moederschap is een zware taak en we doen het allemaal met hart en ziel en dat alleen al maakt iedere mama speciaal. Maar de Super Mommy onderscheidt zich omdat het bij haar net anders loopt.

Super Mommy Verkiezing 2015
Ook dit jaar zullen we op zoek gaan naar een mommy die het verdient om extra in het zonnetje gezet te worden. Denk je kans te kunnen maken, dan heb je in ieder geval genoeg tijd om je verhaal op papier te zetten. De Super Mommy Verkiezing 2015 start rond september 2015. Verdere aankondigingen hierover volg nog!

Het complete verhaal van Geertje Boekhouder vind je hier:
https://www.mommyonline.nl/mommy-tale-mijn-zwangerschapsverhaal.html
https://www.mommyonline.nl/mommy-tale-bevallingsverhaal-van-geertje-boekhouder.html
https://www.mommyonline.nl/column-stille-droom.html

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “Super Mommy 2014

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top