Je bent hier
Home > Bizz-Mommy > Super Mommy 2011

Super Mommy 2011

super mommy 2011Ook in 2011 gingen we op zoek naar de Super Mommy of the year en deze vonden we. Met trots introduceren we onze “Super Mommy 2011″ Kim Stijfs. Vanzelfsprekend mocht een interview met Kim niet ontbreken…

Veel leesplezier!!!

1) Stel jezelf voor. Wie ben je, wat doe je en hoe oud ben je?
Ik ben Kim Woltersom-Stijfs, inmiddels 23 jaar, getrouwd en de trotse moeder van twee dochters Abby van 3 jaar oud en Sanne van 1 jaar. Ik ben een huismoeder en zorg de hele dag voor alles om en rond het huishouden en uiteraard voor onze twee dames. Voorheen, totdat Abby een jaartje oud was, werkte ik in een verpleegkliniek en werd zij door een oppas opgevangen. Ik ben gestopt met werken omdat de opvangkosten zo hoog waren/zijn dat ik in feite werkte om deze te kunnen bekostigen. Zonde van het geld, vonden we.

2) Hoe zie jij de opvoeding van je kinderen?
Binnenshuis, of dat nu thuis is of bij anderen zijn wij vrij streng. Denk aan: geen gestunt op de banken of stoelen, of in de kasten. Ik ben ook vrij streng wat betreft snoepen. 1 à 2 snoepmomenten op een dag vind ik genoeg; ik wil niet dat ze overgewicht krijgen, zoals ik vroeger in de rode zone zat. Verder mogen ze gewoon lekker spelen en buiten lekker uitbundig zijn, bijvoorbeeld voetballen, gewoon kind zijn, ze worden al zo snel groot!

3) Wat vind je van de Super Mommy Verkiezing van Mommyonline?
Ik vind de Super Mommy verkiezing een superinitiatief; het voelt toch als een stuk waardering en daarom ook erg goed dat het jaarlijks herhaald wordt.

4) Hebben moeders die extra herkenning echt nodig vind je?
Echt nodig misschien niet maar het is wel ontzettend fijn te krijgen en dat pept je ook flink op.

5) Hoe vind je het om te hebben gewonnen?
Ik vind het supergaaf dat ik heb gewonnen! Had ik helemaal niet verwacht, maar ontzettend veel mensen stemden, omdat ze vinden dat ik het zo goed doe. Het voelt fantastisch om te horen dat je het als moeder toch wel goed doet! Erg leuk die waardering.

6) Waar heb je de trofee in huis staan?
Ik ben heel trots op de trofee, vind het prachtig! Deze staat mooi in het midden van de kamer langs de muur in het zicht.

7) Kun je in het kort omschrijven waarom je de titel ‘Super Mommy’ verdiend hebt?
Ik heb hem verdiend omdat ik er pas met 36 weken en 4 dagen achterkwam dat ik zwanger was; ik heb meteen omgeschakeld, regelde alles en zorgde alleen voor mijn meisje.

8) Zijn er dingen die je achteraf gezien liever anders had gedaan?
Ik vind het alleen heel jammer dat ik er zo laat achterkwam, dan had ik van de hele zwangerschap kunnen genieten. Verder zou ik niks veranderen. Maar ik ben blij dat Abby ongepland kwam, anders had ik vast geen kinderen gehad. Ik wilde vroeger namelijk geen kinderen maar dit is toch echt één van de mooiste dingen in het leven! Pure liefde!

9) Wat betekent het winnen van deze verkiezing voor jou persoonlijk? En heeft het je gemotiveerd?
Het heeft mij gemotiveerd om lekker zo door te gaan om voor inmiddels mijn twee meiden te zorgen op de manier zoals ik dat vanaf het begin doe. Het betekent voor mij weer een stukje extra waardering en erkenning want door de verkiezing kwam naar voren hoeveel mensen trots op me waren en zijn; daarvoor was ik mij daar niet van bewust.

10) Hoe zie jij jezelf over 10 jaar?
Samenwonend met mijn man, nog steeds getrouwd en hopelijk met nog een derde kindje. Ik hoop op een jongetje; dat lijkt me geweldig naast deze twee dames, al is een derde meid ook hartstikke welkom.

11) Heb je zelf nog dingen toe te voegen?
Ik zou aan andere moeders zeggen: geniet van de zwangerschap, de geboorte en de periode daarna! Ze worden zó snel groot, onvoorstelbaar!

Ten slotte willen we natuurlijk nog van Kim weten welk advies zij voor Mommyonline heeft met betrekking tot de Super Mommy Verkiezing.
“Ik heb geen advies, ik vind dat jullie dit uitstekend en geweldig doen!”

Kim, vreselijk bedankt dat je de tijd hebt genomen om een interview te geven. Geniet van de tijd met je kindjes. Niets mooier dan die kleine hummeltjes te zien opgroeien!

kim stijfs

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top