Je bent hier
Home > Bizz-Mommy > Super Mommy 2010

Super Mommy 2010

In oktober was de zoektocht naar de SuperMommy 2010 van start gegaan. Iedere mama die vond dat zij deze titel verdiende kon zichzelf of een andere moeder opgeven. Vele hebben zichzelf of een andere mama opgegeven en zoals bij iedere verkiezing kan er maar 1 de gelukkige winnaar zijn. Uit alle inzendingen is Sabina van Zwieren uitgeroepen tot SuperMommy 2010.

Haar titel werd bezegeld met een trofee mét haar naam erop en mocht zij samen met haar gezin een fotoshoot bij Dutch Beauty fotografie doen.

Volgens Sabina was de fotoshoot een leuke ervaring om te doen. Ze vertelt: “Ik mocht mijn vriend en de kids meenemen. Joshua (2 jaar) en Damian (2 maandjes). Zij gingen dus ook op de foto. We hebben samen met Dutch Beauty fotografie verschillende en leuke shoots gemaakt. Bij de ene shoot moest ik liggend gaan poseren samen met mijn jongste zoontje Damian en bij de andere shoot ging ik samen met mijn vriend en de kinderen op de foto. Op een gegeven moment mocht mijn vriend ook op de foto samen met zijn zoontjes. Dat was heel leuk om te zien. Ik heb het heel leuk ervaren en het resultaat van de foto’s is schitterend geworden!”

“Toen ik hoorde dat ik SuperMommy 2010 was geworden voelde ik me helemaal vereerd om een prijs te winnen! Ik had helemaal niet verwacht dat ik SuperMommy ging worden omdat meerdere mama’s ook hun verhaal hebben gedaan en dan ga je er vanuit dat je tussen zoveel moeders niet uitgeroepen gaat worden.”

“De trofee die ik kreeg is prachtig en heb het in mijn kast staan. Over 10 jaar kijk ik terug en dan besef dat ik trots op mijzelf ben ondanks het drukke leven dat ik had. Het is een zware taak om je studie te doen in combinatie met de opvoeding.”

Verder hebben we SuperMommy 2010 een aantal vragen gesteld die ze hieronder zal beantwoorden!
Nogmaals Sabina, van harte gefeliciteerd met het winnen van de Super Mommy 2010 Award! Je hebt het verdient meid!

1) Hoe lang moet je nog studeren en wat zijn je toekomstplannen?
Tot nu toe moet ik nog 2 maanden mijn studie afmaken. In april moet ik afstuderen. Als ik eenmaal klaar met mijn studie ben dan ga ik een thuisstudie HBO nieuwe media doen. Dan kan ik ook lekker bij de kindjes blijven zodat ik meer tijd aan ze kan besteden en ik hoef niet meer aan het schoolrooster te houden dus ik kan studeren op welke tijdstip ik maar wil.

2)Vind je dat moeders de extra aandacht en herkenning nodig hebben?
Moeders die het verdienen mogen extra aandacht en herkenning krijgen. Tegenwoordig hoor je vaker dat kinderen worden verwaarloosd door hun ouders. Als je moeder wordt moet je ook voor de opvoeding gaan, hoe zwaar het ook is, daarnaast heb je minder tijd voor jezelf. Maar daar heb je wel over nagedacht voordat je moeder werd. Als je 24 uur per dag voor je kind klaar staat dan vind ik wel dat er extra aandacht aan toegevoegd moet worden.

3) Is het nodig om de Super Mommy Verkiezing jaarlijks te herhalen?
Het is leuk om elk jaar een Super Mommy verkiezing te houden. Zo motiveer je de moeders ook en dan kunnen ze ook trots op zichzelf zijn als taak die ze als moederschap verrichten.

4) Kun je in het kort omschrijven waarom jij vond dat je de Super Mommy verkiezing moest winnen?
Op zich had ik niet verwacht dat ik SuperMommy 2010 zou worden. Toen ik eenmaal te horen kreeg dat ik SuperMommy van het jaar was geworden, realiseerde ik dat mensen die dit hebben gelezen weten dat het een zware taak is om moeder te zijn en dat je nog eens een voltijdse opleiding volgt. Het is niet makkelijk om twee kinderen op te voeden terwijl je nog een opleiding volgt. Je zou denken dat ik minder tijd aan de kinderen besteed. Gelukkig is dat niet zo want ik probeer mijn huiswerk gewoon in de klas te maken of ik maak het ’s avonds. Daarnaast, als ik van school kom, verlang ik naar mijn wondertjes en geef ik ze alle aandacht die ze van mij gemist hebben. Voor mijn gevoel vind ik het geweldig dat ik SuperMommy van het jaar ben geworden!

5) Het is niet per se dat ik het moest winnen, het was meer dat ik het verdiende. En waarom?
Heel simpel. Ik ben geen gewone mama, ik ben student, huisvrouw en mama! Naast mijn studie doe ik nog het huishouden en ik zorg voor mijn kids!

6) Hoe combineer je het leren met je kindjes? Heb je er verder nog andere dingen bij zoals werk of stage?
Gelukkig zorgt mijn vriend voor de kids, alhoewel Joshua voor 4 dagen in de week naar het kinderdagverblijf gaat en voor 1 dag in de week gaat Joshua naar opa en oma toe en Damian is dan samen met papa. En zodra ik uit school kom gaat mijn vriend voor 4 dagen in de week naar zijn werk toe, dus hij werkt ’s avonds. Zo combineren wij het gezinsleven. Naast mijn studie sport ik nog. Ik sport 1x in de week. Het is lekker ontspannend voor mijn lichaam en het is gezond om te gaan sporten.

7) Waarom heb je ervoor gekozen weer te gaan leren?
Tijdens mijn studiejaren ben ik twee keer zwanger geweest, dus ik zat nog met mijn studie. Mijn studie begon in 2007 en in 2008 werd ik zwanger van Joshua en in 2010 werd ik zwanger van Damian. Het is alleen maar logisch dat ik mijn studie met succes afrond.

8) Vind je het zwaar? Had je het liever anders willen doen?
Het is vanzelfsprekend dat het moederschap zwaar is, je hebt veel minder tijd voor jezelf dus je staat niet meer op nummer 1. Je denkt als mama als eerste naar het welzijn en de gezondheid van je kinderen. Nee, ik zou het liever niet anders willen doen. God heeft mij de taak gegeven om voor 2 kinderen te zorgen en ik beloof Hem dat ik alle liefde en aandacht aan ze zal geven in voor- en tegenspoed!

9) Zijn er nog andere dingen die je graag zou willen verwezenlijken? Heb je nog andere dromen?
Mijn droom is dat ik dit jaar wil gaan slagen en dat ik lekker op vakantie ga! En dat ik een succesvolle toekomst zal hebben!

Met speciale dank aan:Dutch Beauty Fotografie

3 thoughts on “Super Mommy 2010

 1. Een heel leuk en goede initiatief!!! Mama’s mogen zeker wat meer waardering ontvangen.
  Wie weet dat ik mezelf voor Super Mommy 2011 opgeef mocht deze er zijn

 2. Inderdaad, een hele leuke en goede initiatief!!!!!!!!!!!!!!!
  Ook al ben ik geen moeder, maar op zo’n manier zou ik graag mijn moeder in de watte leggen. Dus mommyonline bij de volgende mommy verkiezen zullen mijn moeder en ik schijnen op het witte doek (hahaha).

  Ps: Eindelijk een platform die aan de moeders denkt. Heel veel respect naar juliie organisatie.

  groet- Ger

 3. Zeker een goed iniatief ! En wat ben ik trots op mijn nichtje Sabina.

  liefs ANJA

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top