Je bent hier
Home > Baby & Kind > Studio Pets pluche knuffels gaan de wereld en je hart veroveren

Studio Pets pluche knuffels gaan de wereld en je hart veroveren

Al enige tijd roept oudste dochterlief dat ze een hondje wilt. Ja, echt, een puppy. Maar had ik al verteld dat dezelfde dochter bang voor honden is? Ze hoef op straat enkel een hond, dat haar kant op komt, te spotten en ze wordt hysterisch. Op mijn vraag waarom ze dan toch een hondje wilt terwijl ze bang voor honden is kon ze me duidelijk vertellen dat het anders is wanneer je een hondje vanaf baby heb. Dan kent het dier je en zal het je niet bijten. Dat is een goed doordachte antwoord maar helaas voor dochterlief is huize Mommyonline een hondenvrije zone.

Ik heb niets tegen dieren, op afstand vind ik ze leuk, maar ik ben zeker niet het type dat ze in huis neemt. Teveel zorgen en aan 5 kinderen heb ik overigens mijn handen al behoorlijk vol. Dus nee, geen hond hier in huis maar voor een Studio Pets hondje maak ik al te graag een uitzondering. Zo gebeurde het dat ik onlangs Shady met open armen in huis verwelkomde.

Glamorous maar grappig, eigenwijs en hartverwarmend!

Als ik dan toch geen echte hond mag moet ik maar genoegen met een look-a like pluche hond nemen, moet mijn dochter gedacht hebben. Want vanaf het moment dat zij de doos waarin deze hond in zat opende heeft ze het beste knuffel geclaimd en is het geregeld geruzie tussen haar en haar zusje. Samen spelen, samen delen, geldt nog altijd hier in huis. En dat laatste, samen delen, kan zo nu en dan toch wel behoorlijk moeilijk zijn.

Maak kennis met Shady, onze geliefde Franse Bulldog honden knuffel. Shady draagt op zijn hondenneus een trendy roze bril. Shady doet niets liever dan reizen in zijn stijlvolle koffertje en wordt hij met een heuse hondenpaspoort geleverd. Zo kan Shady overal met jouw kindje mee naartoe. Hoe leuk is dat? Shady zijn vacht is gemaakt van de beste kwaliteit en is zo zacht en knuffelig dat het net echt is!

Studio Pets pluche knuffels

Naast Shady zijn er nog 5 andere topmodellen van Studio Pets pluche knuffels, allemaal met een hoge knuffel-gehalte. Ze zijn lief, hebben een onweerstaanbare uitstraling en reizen altijd in stijl. Geïnspireerd door de meest schattige echte puppy’s en kittens die dagelijks in Studio Pets voor de lens staan ontwikkelde fotografe Myrna Huijing deze serie exclusieve pluche knuffels. Dankzij hun puurheid en aantrekkingskracht zijn deze zes topmodellen zo mogelijk nog schattiger dan de echte puppy’s en kittens. Zo heb je bijvoorbeeld Star, de lieve Engels Buldog Puppy die overal zijn camera mee naar toe neemt, de ondeugende Bella en de charmante Charlie. Wat de zes topmodellen gemeen hebben is dat ze heerlijk zacht zijn en graag reizen in hun elegante reiskoffertje, compleet met paspoort en gratis te downloaden Photo Booth app. Kortom, ‘cuteness’ op het hoogste niveau.

Studio Pets brengt pluche knuffels tot leven met AR app

Om de studio Pets pluche dieren nog echter te laten lijken ontwikkelde Studio Pets een unieke Augmented Reality app waarin ze tot leven komen. In september gaat de Augmented Reality app van Studio Pets live. De app maakt het voor jouw kindje mogelijk om verbazingwekkende opnames van hem/haar en de virtuele knuffel te maken. Augmented Reality betekent letterlijk: toegevoegde realiteit. Je voegt aan een werkelijk beeld een virtueel beeld toe. In deze app is het virtuele beeld dus een Studio Pets puppy of kitten. Die reageert dan op de bewegingen van jouw kind en komt ‘echt’ tot leven. Zo dansen jouw kindje en zijn/haar harige vriendje samen door de keuken of wandelen ze samen door de tuin. De foto’s en video’s die met de app gemaakt worden kunnen direct gedeeld worden via alle bekende sociale media kanalen.

Verkoopinformatie
De Studio Pets knuffels zijn gemaakt van het meest hoogwaardig materiaal pluche en zijn 23 cm groot. De modellen zijn te koop via www.studiopets.com voor € 49,99. Ieder model heeft een eigen koffertje, een paspoort met meer informatie én een eigen Photo Booth app waarmee je de knuffels op hun unieke manier kan fotograferen.

 

*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Studio Pets pluche knuffels gaan de wereld en je hart veroveren

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top