Je bent hier
Home > Baby & Kind > Storio3S, slimme wannahave voor stoere kids + Winactie

Storio3S, slimme wannahave voor stoere kids + Winactie

Storio3S RozeIn de tijd dat we nu in leven kun je niet vroeg genoeg met serieuze techniek beginnen, althans dat vinden de knappe koppen van VTech. En dus lanceert de producent van innovatief, educatief speelgoed een nieuwe tablet voor 3 tot 9-jarigen. Geen kinderachtig alternatief van het echte werk, maar een volwassen tablet in een kleurrijk, stevig jasje. Welke kind wilt nou niet zo’n slimme wannahave?

Storio3S doet alle argumenten om kinderen zo lang mogelijk weg te houden van techniek verbleken. VTech draait het liever compleet om: door kinderen vanaf zeer jonge leeftijd met uitdagende apparatuur te confronteren, ontwikkelen ze zich razendsnel op vele fronten. Met deze superslimme tablet, met 18 ingebouwde apps, die leren en spelen stimuleren, vinden ze helemaal zelf hun digitale weg.

Met deStorio3S zijn de stoere dames en heren de komende jaren wel even zoet. Ze spelen, leren en groeien tegelijk. Het royale 5 inch touchscreen heeft een hoge resolutie en een gevoelige bewegingssensor. Vingers over het scherm, kantelen of schudden; het mag straffeloos. Sterker nog, het stimuleert het spelen.
Ze leren filmen, lezen, tekenen, muziek luisteren, hun agenda bijhouden, klokkijken, digitale verlanglijstjes opstellen, downloaden (binnen de kindveilige omgeving natuurlijk), foto’s maken en bewerken en meer. Uitgespeeld raken ze dus niet zomaar. Maar mocht de uitdaging er ooit- en dat is al een prestatie op zich – opzitten, dan zijn via het veilige Explor@Park nieuwe apps te downloaden. De eerste daarvan is zelfs gratis, om te proberen hoe het werkt. Extra stoer is Kid Connect, een ouder-kind communicatie app, waarmee de wijsneuzen met Storio3S contact kunnen leggen met de smartphone van papa en mama. Net zo kindveilig als alles via deze tablet met touchscreen natuurlijk.

VTech Storio3S is vanaf augustus/september 2014 verkrijgbaar (inclusief power pack) en heeft een adviesprijs van € 119,95 per stuk.
Verkoop- en productinfo:
VTech Electronics Europe B.V., tel: +31 (0) 49.545.91.11 of kijk op www.vtechnl.com.

Winnen!Storio3SWil je je kindje met deze slimme wannahave verblijden? Mommyonline mag namens VTech een Storio3S in de kleur roze of blauw weggeven.

Kans maken?
– Like Mommyonline op Facebook
– Share de winactie op Facebook
– en laat hieronder een berichtje achter dat je meedoet en voor welk setje (jongen of meisje)
De winactie loopt tot en met dinsdag 19 augustus 2014. Op donderdag 21 augustus 2014 zal de winnaar hier bekend worden gemaakt.

gesloten

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

291 thoughts on “Storio3S, slimme wannahave voor stoere kids + Winactie

 1. ik ga voor het meisjes setje
  voor mijn moppie ………….. wat zou ze blij mee zijn
  dus gooi mij maar in de hoge hoed……en lieve tovenaar
  zeg sim sala bim……kunt U nu ECHT toveren dat ik win ?????

 2. Ik ga heel graag voor het jongens setje! Oh wat zou ons manneke een mega gat in de lucht springen mocht deze mama de gelukkige worden. Wat een super gave prijs geven jullie weg. Hij wil zo graag een eigen “Ipad” (alles wat er op lijkt noemt hij Ipad haha). En zie hier deze Storio, leuk van kleur, echt voor kids! Helemaal top! Onze duimen draaien al hoor…

 3. Het zou echt te gek zijn als ik mijn dochter Mara mag verrassen met een knalroze Storio3S op haar verjaardag!!!

 4. Whaaaaaaa wat gaaf! dit is echt helemaal TE GEK! Hoop echt de roze te mogen winnen voor mijn dochtertje… We gaan binnenkort een verre reis maken naar Florida.. (rondreizen) wat zou dit geweldig zijn om mee op reis te mogen nemen.. hebben papa & mama ook een rustige vlucht 😉 Nu maar hééééééééééééél hard duimpjes draaien! MAAK ME GEK! SPANNEND! Fijne dag, liefs Nathalie

 5. Voor me oudste dochter abby in het blauw omdat het haar lievelingskleur is! Dam kan ze net als mama op de ipad maar dan haar eigen. Ze wil ni ook alles alleen doen. Sanne os pas 2 dus die zou nog wat moeten groeien ervóór maar ik duim hard mee voor de kids

 6. Die is echt zo LEUK… Ik doe graag mee voor mijn zoontje, die zou dit geweldig vinden♥️♥️

 7. Voor mijn lieve meisie Fiona zodat zij ook wat te doen hebt als wij aan de weg naar de camping zijn!

 8. Ik ga voor de meisjes variant, die gaat hier heel blij mee worden want heeft meteen wat in de auto op weg naar vakantie te doen.

 9. Wat een mooie prijs! Ik doe graag mee voor mijn dochter en wij vinden de roze het mooist. Duimen maar 🙂

 10. Gisteren stonden we in de speelgoedwinkel. Hij mocht iets uitzoeken. En daar koos hij de storio uit. Hij begreep niet dat dat een beetje te duur is. Daarom zou ik het erg leuk vinden om voor hem de nieuwste storio te winnen.

 11. Ik ga voor de blauwe set. We beloven de beeldschermtijd beperkt te houden, maar zo nu en dan is het stiekem wel heel leuk.

 12. voor kleinzoon tije de blauwe, hij springt een gat in de lucht als hij dit ziet

 13. Ik doe dolgraag mee voor mijn meisjes! Hoe leuk zou het zijn voor hun om een eigen tablet te hebben! De storio is leerzaam en leuk, dus wat wil je nog meer!

 14. Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje, die mama’s smartphone het meest interessante speeltje vind in huis.

 15. Olala wat leuk. Graag een echte roze. Te leuk, like share en hopen…..

 16. jongen of meisje maakt niet uit , voor mijn kleinkinderen wanneer ze komen logeren

 17. leuk voor mijn kleinkinderen wanneer ze komen logeren, jongen of meisje maakt niet veel uit

 18. spannend!!!!! 😀 ik ga voor de roze voor mijn lieve meid….

 19. Ik doe graag mee voor mijn zoon (een blauwe, jongensversie dus graag). Hij is nu nog wat klein (15,5 maanden), maar als hij de intelligentie van zijn vader heeft, dan kan hij hem snel gebruiken 😉

 20. De blauwe voor onze net 5 jarige boy! Hij vind hem zo gaaf!! Deze superslimme tablet leert hem spelenderwijs vast de leukste dingen! Een nieuwe uitdaging, hij wil hem aangaan!! Onderweg op vakantie zullen we hem dan vast ook niet horen 🙂 Wat maakt VTech toch altijd weer gaaf speelgoed want altijd succes garandeert bij de kids! TOP!

 21. Ontzettend leuke actie als mama van drie kinderen (9, 8 en bijna 6) ben ik dol op uitdagingen, en vooral ben ik dol op leuke dingen aan het sparen voor en namens sinterklaas…

 22. Wat zou ik graag kans maken op een roze voor Lilly

 23. Ik doe mee voor de jongensversie voor mijn 2 zoontjes Lucas en Jacob. Ze zouden hier heel veel plezier aan beleven!

 24. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Ze heeft van mij een storio gehad die ik via mp had gekocht maar helaas was deze snel stuk.. erg jammer want op een kind vriendelijke manier steken ze erg echt wat van op! Ga dus hard duimen voor haar 😉

 25. Mijn dochter wilt heel graag een Storio hebben. Dus we gaan voor een meisje-setje! Ze gaat het uitschreeuwen van geluk als we er eentje winnen.

 26. Ik ga voor een kansje voor de blauwe! Dan kunnen ze mooi samen doen. En laten we wel wezen. Een meisje gaat eerder op blauw, dan een jongen op roze 😉

 27. Wat een geweldige winactie. Mijn zoon wilt al heel lang de blauwe storio!! Het zou dan een ontzettend gaaf cadeau zijn voor hem als beloning voor het zindelijk te zijn.

 28. Wauw zo cool , ik doe graag mee voor de roze , heb 2 dochters , Femke en Sharona , die hier blij mee zouden zijn, leerrijk en leuk , dat is toch wat elk kind wil 🙂

 29. Het mag allebei. Bij de blauwe kan ze m nog doorgeven geven aan haar broertje.

  Erg leuk!

 30. Een roze set voor onze bijdehante Feline. Op jonge leeftijd oma al geleerd dat ze foto’s moet swipen. Hier weet ze dus ook wel raad mee!

 31. Wij kruisen onze vingers, steken onze duimen in de lucht en doen een schietgebedje om het jongens-exemplaar te winnen!

 32. Het zou te gek zijn als ik de jongensversie zou winnen voor mijn zoontje zijn 3e verjaardag! Dan wil hij zeker niet meer met onze tablet spelen!

 33. Ik ga voor de blauwe. Heb ik eindelijk HET verjaardagcadeau gevonden ( en hebben papa en mama hun tablet weer terug hahaha).

 34. Ik doe mee voor de jongensset, mijn zoon en dochter zullen daar samen erg veel plezier van hebben.
  Tot nu toe hebben ze alleen nog maar kennis gemaakt met een tablet in de bibliotheek, en daar is het echt een groot succes!

 35. Ik doe graag mee. Het is voor mijn meiden, roze is de kleur voor de jongste en blauw vindt de oudste het mooist, dus een van beide kleuren is zeer welkom!

 36. de roze graag voor ons dochtertje. nu pakt ze elke keer de ds of tablet van haar broer af waardoor er constant een conflict is tussen hun.

 37. Ik zou graag het setje voor de jongens willen winnen!
  Wat zou mijn zoontje hier blij mee zijn zeg.

 38. Men dochter zou super blij zijn met de roze storio ! En ik ook voor haar want als alleenstaande mama zijn dure cadeaus niet altijd haalbaar

 39. Wat zou mijn zoon hier superblij mee zijn, de blauw zou hier een perfecte plek hebben. Hij is gek op spelletjes via onze ipad, dus een eigen tables zou hij toppie vinden.

 40. Ik ga voor beide kleuren aangezien ik een jongen en meisje heb dit nog geen onderscheid maken maar al blij zullen zijn als wij er een winnen.

 41. Ik doe meer voor mijn meisje. Over 3 maanden wordt mijn meid 4! Het zou het leukste kado zijn. Zij heeft de Storio en het is tijd voor een beter versie van Storio. Heel graag de roze Storio3S.

 42. Wat een super tablet zou dat zijn voor m’n dochters van 4,5 en 2,5!
  Niet meer op mama’s telefoon per ongeluk alle apps verwijderen

 43. Super gave actie! De kleur maakt me niet zoveel uit. Ik heb een jongen en een meisje.

 44. Hoi! Hoe gaaf is dit dan?! Het lijkt mij een hele gave tablet, en vooral educatief. Ons zoontje leert snel, speelt graag de leerzame apps op onze telefoon; maar dit kan niet altijd! Dan is deze tablet wel een zeer goede uitkomst Wie weet maakt hij kans op een jongetjes-uitvoering

 45. Staan op het punt om voor ond zoontje zijn verjaardag een storio 2 te kopen. Maar als we een storio 3 kunnen aanschaffen willen we daar wel op wachten. Winnen is natuurlijk helemaal top. Dus graag een blauwe

 46. Wat een leuke actie! Natuurlijk doe ik mee! Ik ga voor de blauwe voor mijn zoontje. .

 47. Ik ga voor de stoere blauwe!! Mijn zoon eindelijk eentje voor zichzelf! de broer heeft reeds zijn tablet!

 48. zou toch graag de jongensset winnen voor mijn twee kapoenen.
  leuk voor hun verjaardag in september en november.

 49. Ja ik doe heeeeeeeeeeel graag mee voor de jongensversie!!
  En nu maar hopen,dromen,bidden,duimen en alles wat we nog meer kunnen bedenken……

 50. Ik wil heel graag de blauwe winnen voor mijn zoontje Steef. Het is een mooi ding en wij stimuleren juist werken op de tablet en computer, het is de toekomst en als je de juiste dingen maar opzoekt dan leren ze er enorm veel van. De storio staat op zijn verlanglijstje voor zijn verjaardag in november, om te mogen winnen zou een enorme verrassing zijn!

 51. Super leuk!!….Een mooie roze zal zeer gewaardeerd worden door onze kleine grote meid!!

 52. Waauw wat is er veel mogelijk met de Storio3S!! Ik doe mee en zou heel graag de Storio3S voor een jongen willen winnen. Ik denk dat mijn stoere zoon Thijs hier ontzettend blij mee zou zijn. Kan hij mooi

 53. Heel graag voor een meisje. Onze topper wil af en toe nu op onze tablet maar daar vinden we haar nog te klein voor. Dit zou ideaal zijn

 54. Voor mijn oudste kleindochter Feline, die net 4 geworden is en weet hoe mijn spelletje Hay Day werkt. Ik gun het haar van harte.

 55. Heeel graag de roze! Voor mijn dochter Elisa! Ze wordt volgende maand 3, dit zou echt een supercadeau zijn!

 56. Ik doe mee voor mijn meisje die in september jarig is. Ze wordt 5 en is helemaal gek op de iPad. Hoe gaaf zou een eigen tablet voor haar zijn!! Ik zelf ben dol op Vtech. Allemaal leuk leerzaam speelgoed voor mijn 2 kleintjes. Fingers crossed en hopen dat ik mag winnen!

 57. Het zou hier in huis niet uitmaken welke kleur. Zowel mn zoon als dochter zouden er erg blij mee zijn.

 58. Wauw, dat is gaaf voor m’n zoontje van 4 jaar. Hoeft hij niet meer op die van mama.
  Supergave actie zeg! Succes iedereen!

 59. Wat een super mooie prijs, zou erg graag de jongensversie winnen voor mijn zoontje.
  Duimen maar dat hij geluk heeft!!!

 60. Zal super geweldig zijn voor mijn dochtertje die 12 september 5 jaar wordt dan hoef ik eindelijk nooit meer mijn tablet af te staan en dan kan ze lekker aan de gang op haar eigen tablet Hoe perfect is dat vtech is the best

 61. Mijn zoontje zou dit helemaal geweldig vinden. Nu gebruikt hij mijn tablet. Dus graag een blauwe voor zijn 4e verjaardag.

 62. Graag voor een jongen, me zoon is 6 oktober jarig en wordt 4 dus dan zal het super zijn als hij er 1 wint

 63. Graag doe ik mee voor een meisje. ….De oudste speelt op mijn tablet maar de jongste is daar nog te jong voor…..misschien kunnen ze zo samen spelen….

 64. Ik ga voor de jongens versie! Mijn zoontje is eergisteren 4 geworden en dit zal hij echt super leuk vinden!

 65. Graag doe ik mee voor een meisje . de oudste speelt op mij n tablet maar de jongste is daar nog te jong voor. Misschien kunnen ze zo samen spelen.

 66. ik wil graag een blauwe voor mijn kleinzonen. Dit zullen ze te gek vinden

 67. Ik zou graag deze voor mij zoon willen winnen. Hij heeft al zoveel mee gemaakt in zijn jonge leventje. En dan zijn der nog mensen die je met de nek aankijken. Toch ben ik blij dat hij er nog is. Dus please geef mij zoon dit cadeau dat zal hem enorm blij maken en dankbaar.

 68. Ik heb een jongen en een meid het maakt ons niet uit welke versie we zouden winnen! Alles is welkom en daar zijn we dankbaar voor!

 69. Ik ga voor het roze setje voor my precious gitl Niobe . Ze wordt 4 dus denk dat dit een mooie leeftijd is om hiermee te starten. Mooi geschenk zou dit zijn fijne actie .

 70. Dit zou zon prachtig (verlaat) cadeau zijn voor onze Kas die 18 augustus 6 wordt! Hij heeft het al weken over de tablet van zijn nichtjes waar die even op mocht spelen toen we daar op visite waren. Hij zou er echt vreselijk blij mee zijn

 71. Ik zo graag de blauwe willen winnen. Wij hebben twee jongens en een meid. En Roze is erg leuk voor haar, maar dat vindt mijn oudste niet zo leuk. En met de blauwe zijn ze alle drie tevreden!

 72. ik doe graag mee voor Tim mijn zoon en als ik mag kiezen de blauwe maar eigenlijk maakt het niet uit welke kleur hij is, je kunt op allebei leuk spelen lijkt me!

 73. Ik doe heel erg graag mee voor mijn zoontje!
  Wat een super actie zeg, met een te gekke prijs.
  Heel erg handig voor in het vliegtuig komende maand.
  Zoonlief en mama duimen in iedergeval met 4 duimpjes heel hard

 74. Wat een schattige uitvoering van een ’tablet’. Ik doe mee voor mijn 2 kleindochters van 2 en 7 jaar. Dus de roze is het leukst. Een hele leuke winactie van Mommy Online die ik ook op Facebook geliked en geshared heb. En zoals ik op Facebook schreef: jong geleerd is oud gedaan.

 75. Een roze graag voor mijn dochtertje op haar verjaardag zou ze geweldig vinden. En de grote broer kan haar lekker helpen en laat zijn lievelingskleur nu roze zijn!

 76. Wat gaaf zeg!
  Ik doe graag mee voor mijn zoontje die in oktober 3 jaar wordt.
  Hij zou er erg blij mee zijn.

 77. Voor mijn zoon Stan van bijna 3 en ik ga dus voor een blauwe. Ook geliked op Facebook en gedeeld. Mooie tablet voor kleine handjes…..

 78. Ik wil graag een blauwe variant voor mijn zoon Jonas van vier winnen. En hij heeft een stoer klein zusje die er later vast van haar broer ook mee mag spelen.

 79. Ja ik doe mee!!!’ Wat een super verrassing zou dat zijn voor me zoontje van 4,5! Wij gaan voor de blauwe dus!!

 80. voor onze 4-jarige vent doen wij mee, kan hij zelf ook eens foto’s maken, filmpjes kijken en niet steeds om onze laptop vragen

 81. Oh wat willen mijn meiden graag een Storio. Megan, onze oudste dochter krijgt sinds haar 6e verjaardag in mei zakgeld en is druk aan het sparen voor eentje. Maar met nog geen 2 euro per week, duurt het wat langer dan ze dacht. Dus dit zou ontzettend gaaf zijn. De kleur maakt haar niet echt uit, al zou roze natuurlijk wel heel gaaf zijn…

 82. Ga voor de blauwe, Ik ben oppasoma, het lijkt mij erg leuk voor de kindertjes.

 83. De rose graag voor onze jongste van 2,5. Die wil altijd zo graag meedoen met haar grote zus van 9,5. Kan ze binnenkort met haar 3de verjaardag eindelijk ook grote meiden dingen meedoen.

 84. Ik ga voor de jongens tab! Mijn zoontje van 7 zou er super blij mee zijn!

 85. Graag doe ik mee voor de jongensversie.
  We hebben een zoontje die dol is op de ipad maar die is nu al 2x gevallen, niet zo fijn want die zit nu vol met deuken, dit zou ik geweldig vinden want hij leert ervan en je hoeft je niet druk te maken over het vallen etc.! Ideaal voor op vakantie ook.

 86. Hallo.
  ik wil graag een jongensversie. Heb een jongen en een meisje, maar vind blauw ook mooi voor mijn dochter. Want qua gedrag is het af toe ook net een jongen.
  grt wendy

 87. Ik had nog nooit van jullie gehoord, maar kom via facebook met jullie in aanraking en direct zo’n leuke actie. Beter kan niet!
  Ik zou graag de blauwe winnen! Albast bedankt toppers!

 88. Mijn dochter zou graag de roze winnen! Dan heeft de ook der eigen tablet in plaats van die van papa of mama 🙂

 89. hallo
  eerst en vooral wou ik zeggen toffe actie en toffe merk al speelgoed dat ik krijg of koop in van vtech echt super nooit problemen mee gehad dus waag ik mijn kans voor tablet dat ik nog niet heb voor mijn zoontje een blauwe want wil altijd op mama’s tablet spelen en zeker voor in de auto als we onderweg zijn dus duim ik

 90. Ik kies voor een meisje, maar eigenlijk maakt het niet zo veel uit want een zoontje heb ik ook (maar deze is hiervoor nog wat jong). Dit lijkt me ideaal voor haar voor als we bv gaan eten, ik het zoontje moet verzorgen of om er samen mee bezig te zijn.

 91. Graag een blauwe versie van dit pracht apparaat voor mijn zoontje. Wat zou hij er blij mee zijn!!

 92. mijn kleinkinderen zouden er erg blij van worden om hun EIGEN ROSE TABLET TE KRIJGEN !!!!!!!!!!!!11

 93. Ik ga voor het jongenspakket voor mijn zoon. Hij is echt helemaal verzot op snufjes en hier ook erg goed in. Regelmatig moet hij zichzelf vermaken, doordat er een broertje bij is gekomen. Dus dit zou geweldig zijn!

 94. wat een geweldige leuke actie, wij gaan voor een blauwe voor me zoon, dan heeft hij zijn eigen tablet wat hij van fantasie zou vinden.!! dan hoe die niet meer die van ons te vragen en kan die gewoon zijn gaan gaan.

 95. Oh 21 aug dat is net voor de 4de verjaardag van mijn zoon (25 aug) . Ik weet zeker dat hij zelf voor de roze zou gaan, maar met een blauwe is hij zeker te weten ook dik tevreden!

 96. Wat een leuke actie en wat een leuke tablet!! Ik doe graag mee voor de blauwe, voor dochter en zoon. Dochter houdt erg van blauw :).

 97. Voor een meisje! Maar ze wil een blauwe 😉 Amber is een stoere meid!

 98. Geliked en gedeeld…
  Je zou mijn kleinzoon hier super blij mee maken…
  Dus waag mijn kans voor een jongensset

 99. Oohhhh ik ga voor de roze! we gaan binnenkort op vakantie en dan zou mijn dichter heel erg bij zijn met zo n mooie storio!

 100. Dat zou wel heeeeel erg boffen zijn voor mijn zoon, zo’n blauwe Storio, die wil namelijk dolgraag een ’templet’ (tablet).

 101. De versie voor meisjes. Onze dochter Julia is op 5 september jarig en vraagt hem voor haar verjaardag. Maar met dit cadeau is niet alleen Julia blij maar ook papa en mama. 🙂

 102. Ik zou voor het blauwe setje gaan. Mijn zoon komt er 3, maar kan al een beetje weg met een tablet en maakt graag foto’s. Ik zocht nog iets, zodanig dat mijn zoon zich kan bezighouden in de auto tijdens lange ritten. Dit ziet er mij daarvoor ideaal uit en als hij daarmee terwijl educatief bezig is is meer dan meegenomen 😉

 103. Doe heel graag mee voor de 2 (b)engeltjes hier. Dus graag de meisjesvariant. Hebben wij onze eigen pc weer tot onze beschikking 😉

 104. Hoi, ik doe heel graag mee voor een blauwe storio. Mijn zoons zouden hem geweldig vinden!!!

 105. WAUW wat een super actie! Ons meisje is nog te klein. Maar zou mijn nichtje hier heeeeeel erg mee maken. Haar papa en mama hebben het niet breed….

 106. Graag het blauwe (jongens) setje. Wat zou ik daar mijn beide mannetjes blij mee kunnen maken. Wowie!!

 107. Ik doe graag mee voor de roze! Wij hebben 2 meisjes die er zeker boij mee zullen zijn. Ik ga even flink duimen!

 108. Zou mijn dochtertjes heel blij kunnen maken met de roze variant van de storio. Hebben nu één oudere versie maar heb 2 dochtertjes, zou erg leuk zijn om er een te winnen. Hebben ze allebei een eigen storio! Zouden ze héél blij mee zijn!

 109. Ik ga voor de jongensset voor mijn stoere boys!!!
  Ze zouden er super blij mee zijn.

 110. Muziekjes luisteren,spelletjes en vooral foto’s maken, wat zullen ze het leuk vinden! De roze is helemaal leuk!

 111. okidoki , dat zou ons kleinkind ook pleegkind kei leuk vinden , dus ja ja ja de roze zou wel ons princesje staan !! zie ze al glunderen !! alvast nen dikke mercie !!!

 112. mijn kleindochter gaat uit haar plaat als hier straks de naam van opa als winnaar staat (rose)

 113. Ik win hem graag voor mijn zoontje. Hij is 28-8 jarig. Dan heb ik toch nog een geweldig kado voor hem

 114. Blauw of Roze maakt voor ons niet uit, we hebben Anne en Bas die met zo’n apparaat wel raad weten

 115. graag doe ik mee om dit geweldig cadeau van V-tech te winnen! mijn kleindochter ziet graag roze dus in die kleur graag! haar storio vindt ze reuze maar deze Storio3S is zoals de omschrijving zegt een slimme wannahave voor stoere kids! met al wat erop staat en kan gedownload worden via Explor@ Park zal haar weetgierigheid wel gestimuleerd worden!

 116. Zou echt super zijn voor mijn lieve dochtertje Lotte, ze is gehandicapt en veel speelgoed is daardoor moeilijk voor haar, maar onze fysiotherapeut zegt telkens dat zoiets als dit perfect voor haar zou zijn, maar wij hebben er zelf geen geld voor!

 117. Ik zou graag de jongens uitvoering voor mijn zoontjes willen winnen.

 118. Ik zou graag een roze willen winnen voor mijn dochter!
  Ze zou er erg blij mee zijn en natuurlijk papa en mama ook

 119. Graag zou ik in aanmerking komen voor mijn dochtertje (roze).
  Ze zou dit echt geweldig vinden. Denise is 6 jaar. Trotse mama

 120. Ik doe graag mee voor mijn zoontje die eind deze maand jarig is.

 121. dolgraag een roze voor ons oudste meisje! ze moet al veel delen met haar jongere tweeling broertjes. nu mag ze iets voor zichzelf hebben!

 122. Eindelijk weer de I pad voor mezelf mocht mijn dochter deze storio tablet winnen!

 123. Ik ga voor het meiden setje.

  Mijn kleine meid van bijna 2 weet nog beter hoe het allemaal werkt dan mama zelf.
  De tablet van mama ligt dus ook vaker op haar schoot met als gevolg dat mama weer eens via de oplader gebruik moet maken.

 124. Wij gaan voor een blauwe, misschien dat papa en mama dan weer op hun iPad kunnen

 125. Ik ga voor de jongensvariant! Mijn zoon zou het geweldig vinden (wel kind niet

 126. Wat een ontzettend leuke actie (y)
  Ik zou heel graag de blauwe willen winnen voor mijn zoontjes!
  Nu maar duimen…..

 127. Wat ewen geweldige actie, ik doe graag mee voor de blauwe voor mijn kleine 🙂 Is mijn eigen tablet tenminste weer veilig 🙂

 128. Ik doe graag mee voor mijn zoontje van 4 die na de school vakantie naar groep 1 gaat. … Onze grote trots

 129. Ohh super graag de jongetjes versie!!! En waarom: voor mn allerliefste zoontje ROAN , hij is 22 augustus jarig wordt hij 3 jaar een betere kado kan hij zich niet wensen. Nu speelt hij altijd met moeders telefoon 🙂 en hij red zich er goed mee. Ook krijgt Roan rond 30 sept er een broertje of zusje bij, dus des te meer reden dat mn zoontje hem zou kunnen winnen. Alvast bedankt en een dikke kus van ROAN

 130. Voor mijn coole slimme jongen zou een geweldig verjaardagscadeautje zijn.
  Ik denk Toppertje 🙂

 131. Mijn kleindochter springt een gat in de lucht voor de rose en ik als der oma leuk om haar weer eens te kunnen verwennen

 132. Voor mijn tweeling dochters zou dit een top cadeau zijn. Naast spelletjes spelen op mijn ipad vinden ze het geweldig om liedjes te luisteren en te dansen. Jullie zouden mijn meiden enorm gelukkig maken met een roze Storio3S. We gaan heel hard duimen en bidden.

 133. Wauw hier wordt ons zoontje hyper van, jullie kunnen hem erg blij maken door hem een blauwe te laten winnen. Tevens maken jullie mij ook blij. Wat een gave actie. Vtech en mommyonline jullie zijn geweldig.

 134. Eindelijk voor ons ook een heerlijke rustige vakanie, want hier genieten we allemaal van !

 135. Ik win deze Storio 3S heel graag voor mijn dochtertje, de meisjesversie dus.
  Hoop dat ik ‘m win, want voor deze Storio is wel erg veel animo!

 136. Ik doe heel graag mee voor de blauwe voor m’n zoontje. Zou een heel mooi verjaardagscadeau zijn! Hij wordt 8 september 3 jaar en vindt tablets helemaal geweldig. Een eigen mooie tablet, hoe stoer is dat!!

 137. Wauw wat een super leuke actie! Ik maak dol graag kans voor mijn dochtertje van 5 jaar. Wat zou ze dol blij zijn met zo’n fantastische nieuwe Storio 3S!!! Ik zie haar blije gezichtje al helemaal voor me. Ik doe dan ook dol graag mee, de kans is klein maar de wens is groot! Wij gaan heel hard duimen en hope dat er misschien eens wat geluk onze kant uit mag komen! Liefs Tanja.

 138. Ik doe heel graag mee voor onze moppies…ik heb 2 meiden dus de roze zou heel gaaf zijn 🙂

 139. Wij gaan in dit meiden gezin voor de roze. Mama’s tablet en telefoon zijn gewilde speeltjes hier in huis, een storio lijkt me een betere en leerzamere variant, dus duimen en afwachten..

 140. Wauw! Te gek! Gaaf voor mijn 2 jongste dochters! Ze zijn samen jarig op 26 augustus. Hier kan ik ze superblij mee maken.

 141. Wauw! Wij gaan voor de blauwe. Dat zou een ontzettend gaaf kado zijn voor de verjaardag van onze kanjer op de 22e. Eindelijk een eigen ipad. Kunnen we eindelijk samen… we duimen!!!!!

 142. Siem en Guus zouden graag de blauwe winnen. Wat zou dat stoer zijn, hun eigen Storio!! Niets geen ruzie meer om de tablet van mama&papa!

 143. Ik doe graag mee voor een blauwe waarmee mijn zoon en dochter samen kunnen spelen!

 144. Wij zouden graag voor onze zoon, hij heeft ontwikkelingsachterstand en hij is nu 4 jaar. Zit op speciaal onderwijs en spelen ze ook met iPad en is voor hun erg leerzaam. Hij zou daar heel blij mee zijn.

 145. Oh de roze voor onze prinses van 3 jaar! Je is helemaal gek van de iPhone en iPad dus dit zou mooi voor haar zelf zijn!

 146. Ik ga voor de meisjesvariant voor mijn dochter Sanne, die in september 5 wordt. Heb ik mooi vast een supergaaf cadeau voor haar. Zou ze wel stoer vinden denk ik, haar eigen tablet (en mama blij want dan hoef ik met 1 persoon minder te delen 😉 )

 147. Ik zou graag de blauwe willen voor mijn binkie. We gaan na de winactie nog op vakantie. Dan kan hij zich in de auto prima vermaken met de storio.

 148. Leuk, leuk, leuk… voor mijn dochtertje van 3, bijna 4, zoals ze zelf al een maand roept als iemand vraagt hoe oud ze is. Ze is dol op roze en op 1 september is het dan eindelijk zover, dit zou toch een prachtig verjaardagskado zijn. Overigens ook de complimenten voor jullie site, heb even rondgesnuffeld en ziet er leuk uit!

 149. Wauwww heeel graag een blauwe voor mijn stoer boy Damian!!
  Wat zal hij er blij mee zijn!
  En dan hebben papa en mama rust hihi!!
  Duim duim duim….. like en shared offcourse 😉

 150. Een blauwe voor mijn stoere kleinzoontje als we dit winnen kan oma voortaan zelf de I pad gebruiken duimen duimen duimen

 151. Zo graag de blauwe voor mijn zoontje van 3,5. Na veel ellende hebben we nu dan eindelijke een vakantie geboekt! Deze storio zou dus ideaal zijn voor onderweg en voor ff een rust momentje op vakantie! Super winactie!!

 152. zou geweldig zijn voor m’n dochterje, gisteren net 4 geworden. Zo blij met de Vtech Touch camera, is een beetje als een Ipad he papa 😉 zo schattig, kzou gaan voor de roze …(y) (y) <3

 153. Voor jongen of meisje? Alletwee tof!
  Roze of blauw? Het maakt beiden blij!
  Ik vind namelijk dat ik al erg bof
  want jochie of meissie, ik heb ze allebei!

 154. Zou heel leuk zijn voor mijn nichtje de roze want ze is binnen kort jarig en aangezien dat ze nou elke keer de ipad van mama wil hebben is dit een hele mooi oplossing

 155. Wat een geweldig mooie en leerzame prijs. Superleuk voor mijn 2 meiden van 5 en 7 jaar. Die overigens behalve ( natuurlijk! ) roze ook blauw een hele mooie kleur vinden. Nu maar duimen! Duim,duim, duim…..

 156. Wauw wat een leuke en te gekke actie is dit. Wat zou ik daar ons kleine prinsesje super blij mee maken.Dus voor mij zou de kleur roze perfect zijn om te winnen.

 157. De jongens versie!
  Mijn neefje is helemaal knettergek van mijn telefoon. Het lijkt me leuk als hij wint!

 158. De blauwe voor ons lieve mannetje. Hij is dol op onze tablet, hij vindt het erg interessant en kan er niet van afblijven. Wij vinden dat alleen wat minder …. Wat zou het fantastisch zijn als hij zijn eigen tablet heeft, die kan vast beter tegen een stootje. Zelf ben ik eigenlijk ook erg nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de Storio3S.

 159. Onze dochter Brianna wil altijd onze tablet gebruiken, maar met haar eigen tablet hoeft dat niet meer.
  Ondanks haar beperking weet ze heel goed hoe alle apparaten werken, dus de tablet zal ze erg leuk vinden.

 160. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Sam, heel erg leuk voor kinderen, hij is gek op een tablet, kan hij zelf oefenen op zijn eigen tablet.

 161. Ik doe heel graag mee voor mijn stoere jongen Jarno. Mijn dochter heeft een andere tablet voor haar verjaardag gekregen en ook al is mijn zoontje 1, hij snapt al precies hoe het moet en vind het geweldig! FB: melissa.vanstipdonkmaas

 162. Wat zou dat geweldig zijn voor mijn ventje Bart van bijna 3. Dit zou ik niet kunnen kopen voor hem maar zou dankzij jullie een super verjaardagscadeau zijn.
  Bedankt voor deze kans, Monique

 163. De kinders hier zijn beide helemaal gek van blauw. Wij zouden graag meedoen voor de jongens set. Nu is papa’s tablet en mama’s telefoon niet veilig. Wat een gaaf ding voor de kinders zeg. Ik zie al voor me wat ze er allemaal mee doen en dat hij overal mee naar toe moet.
  Leuke gave actie!!

 164. Oh wat een coole aktie! En wat zal dit een uitkomst zijn als onze jongenstweeling deze zouden winnen!
  Nu is het op de iPad.
  Maar wat zou het fijn zijn als ze zelf er samen 1 hebben zodat zij kunnen delen met die van hun!
  En papa en mama delen de iPad.
  Dus echt graag de blauwe…:)

 165. Wat super gaaf. Ik maak heel graag een kans voor een Jongen . Met twee meiden en een jongen, ja dat lijkt mij ideaal! Ik like en share graag mee op facebook. En ben hier heel erg benieuwd naar. Ons zoontje “moet” al zoveel delen met de meisjes, dat het leuk is als dit de jongensvariant is, stoer. Nog een kleine 3 weken, dan is hij jarig. Dit zou wel een heel gaaf cadeau zijn voor hem.

 166. Mijn zoontje van 4 kan niet wachten tot hij weer naar school mag, in de hoop dat hij nu WEL gaat leren lezen en sommetjes maken! De juf vond hem daar nog te jong voor…… (zijn broer had zichzelf met 4 leren lezen, is nu 6 en leest op AVI 6). Voor de uitdaging zou ik onze jongste graag een echte tablet geven (zijn broers hebben er al wel 1), maar 4 jaar vind ik nog een beetje erg jong. Zo’n mooie storio zou voor hem geweldig zijn! Mocht de juf hem weer teleurstellen dat hij nog steeds niet mag leren lezen en rekenen, kan hij dat lekker zelf doen met zijn eigen tablet.

 167. Dat is een hele rits met gegadigde, dus veel kans is er niet. Maar ik zou het geweldig leuk vinden om mijn kleinkinderen hiermee te verrassen. Dan hebben ze ook iets leuks te doen als ze bij ons zijn als hun mama aan het werk is. Knutselen, spelletjes doen en voorlezen vinden ze ook heel gezellig, maar hiermee zullen ze zeker blij mee zijn

 168. Super cadeau voor onze grote boef!!! Wij gaan voor de blauwe variant!!!

 169. Wow….normaal gesproken zou ik niet snel mee doen met zulke actie’s.
  Maar nooit geschoten is altijd mis. Dus een probeertje waard!!
  Zou hartstikke leuk zijn voor onze zoon’s

 170. Ik ben ook wel benieuwd wie de winnaar is? Kan er nergens iets van teruglezen 🙁

 171. We zijn met veel reacties overladen en we willen iedereen bedanken voor het meedoen. De winnaar is Sarah B. geworden. We ontvangen graag jouw adresgegevens, let wel op dat de Storio niet door Mommyonline verstuurd gaat worden maar door het bedrijf zelf, het kan soms dus even duren voordat je het binnen hebt.
  Gefeliciteerd!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top