Je bent hier
Home > Columns > Sluitingsuitverkoop Kids Factory

Sluitingsuitverkoop Kids Factory

Overwegen jullie de kinderkamer te herinrichten? Of zijn jullie nog aan het orienteren voor de babykamer? Of misschien nieuwe positiemode of kindermode? Het is dan handig te weten dat Kids Factory sluitingsuitverkoop houdt

Kids Factory Amsterdam sluit zijn deuren!
Het huurcontract stopt binnenkort en Kids Factory heeft ervoor gekozen niet verder te gaan op de lokatie in Amsterdam Osdorp. Met de sluiting van Kids Factory amsterdam opend Kids Factory binnenkort haar webshop. Op de webshop zal Kids Factory de nieuwste artikelen en scherpste aanbiedingen presenteren.
De winkel in Breda blijft gewoon open
zaterdag 27 november is de laatste dag dat Kids Factory filiaal Amsterdam geopend is.

Vanaf maandag 1 november:
OPRUIMINGSUITVERKOOP met kortingen tot 80%!!!
reserveren van artikelen is helaas niet mogelijk.

Het is de moeite waard om een bezoekje aan Kids Factory te brengen
Adres:
Ookmeerweg 404
1069 CG Amsterdam (Osdorp)
Zondag gesloten

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Sluitingsuitverkoop Kids Factory

  1. Op maandag 1 november gingen ze al om 15.00u dicht, vanwege overweldigende belangstelling. Wij hadden dus mooi pech toen we daar om 16.30u stonden, eerder vrij genomen van werk en al.

    Het zag er niet eens heel druk uit, maar de ‘deurbewaarder’ dacht er kennelijk anders over. Hij zei dat sommige mensen er drie uur hadden staan wachten. Verder vertelde hij dat er morgen (2 november) nieuwe voorraad zou komen. Ik snapte het toch niet helemaal, moet die winkel nu leeg of niet? Waarom nieuwe voorraad?

    In ieder geval: kijk goed uit als je daarheen gaat en wees niet teleurgesteld als je of drie uur buiten moet wachten, of het onverwachts eerder gesloten is.

  2. Gister ook even geweest, maar stond echt een rij bij de kassa tot aan de achterkant van de winkel. Dus vandaag opnieuw een poging gewaagd. Het was een stuk relaxter dan maandag. En ik moet zeggen dat ik ondanks de drukte uitstekend ben geholpen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top