Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Review | Sleek Matte Me – Petal

Review | Sleek Matte Me – Petal

We weten allemaal dat Sleek een prachtig merk is dat mooie, kwalitatief goede producten verkoopt tegen een aantrekkelijke prijs. Ik heb al een aantal oogschaduwpaletten in mijn bezit, evenals het Face Form-palette, een wenkbrauwpenceel en twee mooie lipsticks. Maar deze Sleek Matte Me lip cream had ik nog niet eerder ontdekt. Tot nu! Sleek Matte Me Petal 2De Sleek Matte Me Lip Cream is een vloeibare, beetje lipgloss-achtige substantie – maar niet vet – die in een hoekige huls zit. De Lip Cream breng je aan met een applicator, zoals veel lipproducten dat hebben. Daar kan ik prima mee overweg, ik kan er goed mijn lippen mee contouren en inkleuren. Ze zijn er in meerdere kleuren – dit is de kleur Petal. Een lichtkoelroze en meisjesachtige kleur die je dagelijks kunt gebruiken. Het is overigens een favoriet van blogster Miss Lipgloss. Sleek Matte Me Petal 3 Sleek Matte Me Petal 4Zoals je kunt zien is de Lip Cream in eerste instantie heen dun en vloeibaar, maar wel goed gepigmenteerd. Dat merk je ook bij het aanbrengen. Eenmaal op de lippen gebeurt er iets geks: het droogt mat op. Ik dacht dat dit product hetzelfde zou zijn als de Essence Stay Matt lipcreams, die zijn ook mat maar blijven heel romig, waardoor ze helaas snel weer van je lippen verdwijnen. Dat is anders met de Sleek Matte Me: het droogt op en voelt even plakkerig aan, net zoals bij long lasting lipsticks (dat plakkerige, droge gevoel doet me denken aan het gevoel dat je krijgt als je alleen stap 1 aanbrengt van L’Oréal Infallible en de nieuwe Rimmel Provocalips). Maar hier heb je geen stap 2 nodig. Dat plakkerige gevoel verdwijnt namelijk al snel. Je voelt de lipstick zelfs helemaal niet meer zitten. Sleek Matte Me Petal 5En tot mijn grote verrassing blijft de Sleek Matte Me Lip Cream ook nog eens geweldig goed zitten. Tijdens het swatchen kreeg ik het heel lastig van mijn lippen, dat moet je eigenlijk met iets vettigs doen. Maar dat vind ik niet erg! Integendeel. Je kunt rustig iets eten of drinken, zonder dat de Lip Cream meteen verdwijnt. Natuurlijk is even bijwerken af en toe wel nodig omdat ik dat het mooist vind, maar je hebt geen last van dat hinderlijke en lelijke slijten, zoals je dat doorgaans wel hebt met de twee stappen-Long lasting Lipsticks. Je hoeft de Lip Cream er niet helemaal af te halen en opnieuw aan te brengen, een laagje erbij kan best zonder dat het een rommeltje wordt. Sleek Matte Me Petal 6Ja, ik ben erg tevreden over dit product. Jammer dat ik de Sleek Matte Me lip Cream niet eerder heb ontdekt! Het droge gevoel op de lippen is even wennen, maar uiteindelijk is dat niet hinderlijk. Alleen als je last hebt van droge, schrale lippen zou ik voor iets vettigs gaan, maar dat kun je ook best oplossen door er een balsem overheen te doen.

Sleek Matte Me Petal 7De Sleek Matte Me Lip Cream is verkrijgbarr in zes tinten, te koop bij Miss Gorgeous en kost € 6,39 per stuk.

Yvonne van der Wal
Hoi! Ik ben Yvonne (1975), moeder van twee kinderen, auteur van drie boeken en ik ben naast schrijven tevens dol op alles wat met beauty en make-up te maken heeft. Hier kan ik deze passies mooi met elkaar combineren!
http://www.yvonnevanderwal.nl/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top