Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Review | Trend It Up Double Volume & Shine nagellakken

Review | Trend It Up Double Volume & Shine nagellakken

trend it up nagellakken

Wie Mommyonline, en dus mij, op Instagram volgt heeft dit drietal als het goed is al gezien. Het cadeautje dat tienerzoon uit Duitsland voor mij meenam tijdens een weekje weg met school. Hoe lief! Op Instagram heb ik lakjes van dit merk vaak voorbij zien komen en op dit drietal werd ik op slag verliefd. Nu ik ze heb kan een review op Mommyonline vanzelfsprekend niet ontbreken.

Als nagellakliefhebber heb ik, al zeg ik het zelf, vele nagellakmerken weleens uitgeprobeerd of simpelweg in huis maar dit merk is toch wel een uitzondering. Met dit drietal maak ik kennis met het merk Trend It Up en ik kan alvast verklappen dat ik er tevreden over ben.

Trend It Up nagellakken zijn voor ons Nederlanders die, net als ikzelf, niet zo dichtbij Duitsland wonen moeilijk verkrijgbaar. Dit merk is namelijk enkel bij DM (Duitse drogist) te vinden en wat baal ik hiervan! Dus tenzij je iemand in Duitsland kent of zelf met enige regelmaat een bezoekje aan dit buurland brengt is het vrijwel moeilijk om aan dit merk te komen.trend it up nagellakken 2Veel info over dit merk heb ik helaas niet. Of dit drietal uit een vaste collectie of bijvoorbeeld uit een limited edition collectie komt kan ik niet zeggen. Ze komen alle drie uit de ‘Double Volume & Shine’-lijn. De nagellakken hebben jammer genoeg geen namen meegekregen maar enkel cijfers. Van links naar rechts: nummer 250, 030 en 070. Alle drie hebben ze een creamy finish. Hier houd ik van!

Genoeg gekletst, laten we de swatches eens gaan bekijken.

trend it up nagellakken 030Trend It Up 030 is een dusty pink die mij met haar goede dekking zeker heeft weten te verrassen. Meer dan twee dunne laagjes heeft deze beauty niet nodig om volledig te dekken. Ook over de kwast, die erg fijn lakt en de formule ben ik tevreden.

trend it up nagellakken 070Trend It Up 070 is een prachtig grijs lakje en wederom met een creamy finish. Ook dit lakje heeft een fantastisch dekking, een dikke laag zou voldoende zijn maar zelf breng ik dunne laagjes aan en dan zijn twee laagjes volledig dekkend.

trend it up nagellakken 250Trend It Up 250 is een prachtig kleurtje voor het seizoen en net als zijn twee voorgangers dekt het met twee dunne laagjes.

trend it up nagellakken 3De kwasten van dit drietal zijn breed en rond afgesneden wat ik persoonlijk erg fijn vind lakken. De substantie van de lakken zijn fijn om mee te werken en qua dekking heb ik er zeker niets op aan te merken, deze is gewoon goed! Ik ben echt positief verrast wat dit merk betreft. Ik wil zeker nog meer lakjes van dit merk uitproberen maar de vraag is: wanneer?

Trend IT UP nagellakjes uit de ‘Double Volume & Shine’-lijn zijn te koop bij de DM in Duitsland en kosten per stuk € 2,25, voor een inhoud van 11 ml.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Review | Trend It Up Double Volume & Shine nagellakken

  1. Wat een lieverd dat hij dat voor je mee genomen heeft! Ik vind alle drie wel heel leuk maar mijn favoriet is toch wel de eerste.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top