Je bent hier
Home > Headlines > Review | The Ritual of Sakura fragrance sticks

Review | The Ritual of Sakura fragrance sticks

Het merk Rituals ken ik uiteraard wel maar ik moet eerlijk bekennen dat ik voorheen nooit echt in dit merk geïnteresseerd was. Ik kreeg mezelf eigenlijk nooit zover om me in hun producten te verdiepen. Of beter gezegd: uit te proberen. Hier is inmiddels verandering in gekomen en heb ik een groot favoriet ontdekt. Dit is overigens niet uit zichzelf (lees uit mijzelf) gebeurt. Ik had overduidelijk een zogeheten duwtje in de rug nodig om dit merk een eerlijke kans te geven. Om tot de conclusie te komen dat er ook voor mij een passend geurtje in hun collectie zit. En welke dat is vertel ik natuurlijk al te graag.

Wie mij enigszins kent weet dat ik van zoete geuren houd. Geuren die mij een positieve vibe geven. En dat is precies wat de geurstokjes uit ‘The Ritual of Sakura’ lijn doet. Ik was positief verrast toen ik afgelopen maand eindelijk besloot om de geurstokjes in mijn woonkamer te gebruiken. Maanden daarvoor ontving ik de 70ml The Ritual of Sakura geurstokjes cadeau. Een presentje met een gebaar die ik waardeer. Helemaal omdat het afkomstig is van een persoon waarvan ik niet verwacht had zoiets te krijgen. Ik was verrast en blij. Maandenlang heb ik naar de witte ronde kartonnen buisje waarin de geurstokjes zitten gekeken. Echter ontbrak de drang om het beste ding te gebruiken. Ik wilde het bewaren maar uiteindelijk realiseerde ik mij dat alleen maar bewaren beste wel zonde is. Het is immers bedoeld om te gebruiken. Om van te genieten. Dus deed ik precies dat.

The Ritual of Sakura

‘The Ritual of Sakura is geïnspireerd op de eeuwenoude Japanse traditie van Hanami en nodigt je uit om elke dag te vieren als een nieuw begin. Ervaar de kenmerkende kersenbloesemgeur van onze iconische collectie, met ingrediënten van natuurlijke oorsprong, en geniet van onze nieuwste creaties‘. bron: rituals.com/nl.

The Ritual of Sakura fragrance sticks komt in een ronde kartonnen buisje. Daar binnenin vind je de mooie witte glazen flacon met de vloeibare geur samen met de geurstokjes. En een zogeheten ‘instructions for use’. Om van de geur te kunnen genieten plaats je simpelweg de stokjes in de parfumflacon en that’s it. De geurstokjes verspreiden vervolgens een heerlijk geur. Als je, na bijvoorbeeld een weekje, een nog intensere geur wilt, kun je de stokjes omdraaien. Afhankelijk van de inhoud kun je een lange tijd van de geur genieten. Met de 70 ml bijvoorbeeld kun je ongeveer drie tot vier weken lang genieten.

The Ritual of Sakura fragrance sticks verspreid een geur dat helemaal bij mij past. De geur is zoet, romig en is goed waarneembaar. Niet overheersend maar gewoon krachtig genoeg. Het creëert een ontspannen sfeer waarin je makkelijk je rust vindt. En daarnaast geeft het een gevoel van warmte, het gevoel van ‘welkom’. De geur prikkelt mijn zintuigen en geeft mij een positieve vibe en dat is heel fijn. Het is een heel aangename geur. En dankzij de mooie witte flacon een stijlvolle manier om je woning te parfumeren.

The Ritual of Sakura fragrance sticks is in twee formaten, 70 en 250 ml, verkrijgbaar. En zodra de originele flacon leeg is kun je voor een refill van 250 ml kiezen, wel zo fijn.

The Ritual of Sakura fragrance sticks 70 ml € 16,90
The Ritual of Sakura fragrance sticks 250 ml € 30,9
The Ritual of Sakura fragrance sticks refill 250 ml € 27,90

 

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

 

 Bron foto 1 + 2: rituals.com/nl 

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top