Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Review: Oil of Olaz anti-rimpel daglotion SPF 15

Review: Oil of Olaz anti-rimpel daglotion SPF 15

olazBijna iedere vrouw kent wel de Oil of Olaz Beauty Fluid (links op de foto): een heerlijke, roze, waterige lotion die al tientallen jaren zeer geliefd is bij talloze vrouwen, jong en oud, en terecht! Ook ik gebruik deze al een paar jaar naar volle tevredenheid, vooral in de zomer, vanwege de luchtige, gel-achtige textuur: niet te vet en toch voedend. Het trekkerige gevoel na het douchen verdwijnt onmiddellijk na het aanbrengen. Je kunt deze lotion ook mengen met je foundation, voor een iets minder dekkende make-up. Sowieso is dit een prima basis voor make-up. Voor de prijs hoef je het ook al niet te laten: voor een paar euro heb je ‘m in je badkamer staan. Toch miste ik altijd één ding in deze lotion: een SPF, wat mijn huid beschermt tegen uv-straling.

Maar nu hoef ik dat niet meer te missen! Een paar maanden geleden liep ik bij toeval tegen de Oil of Olaz anti-rimpel daglotion aan: eigenlijk kun je wel zeggen dat dit het nieuwe zusje is van de Beauty Fluid. Nieuwsgierig gooide ik het direct in mijn winkelwagentje, want hier zit dus wél een SPF (15) in. Deze anti-verouderingsformule met vitamine E en pro-vitamine B5, helpt fijne lijntjes en rimpels zichtbaar te verminderen en de huid te verstevigen. Oil of Olaz antirimpel daglotion

Het verbaast me echter dat wanneer je dit product googelt, je het nagenoeg nergens tegenkomt. Ook is dit product bij lange na niet bij elke drogist te koop. Hoe kan dat? Te nieuw? Te onbekend? Niet goed genoeg? Zou deze dan niet minstens zo fijn zijn als de vertrouwde Beauty Fluid? Ik probeerde het uit.

En jawel! Ook deze lotion vind ik een topper! Het is iets voller/romiger (en oké, ook duurder), maar nog steeds net zo luchtig als de Beauty Fluid; trekt lekker vlot in, zonder dat mijn huid weer opnieuw droog aanvoelt, zoals vaak in mijn geval. En de geur is net zo zacht als de Beauty Fluid. Je hebt er maar een heel klein beetje van nodig want het smeert goed uit. En drupje is in principe voldoende.

Oil of Olaz anti-rimpel daglotionIk vind het dan ook volkomen onterecht dat deze nog niet zo bekend is; daarom heb ik ‘m even onder de aandacht gebracht. En ik denk dat ik de eerste ben die er een review over schrijft. Maar ik weet vrijwel zeker dat veel andere vrouwen, die net als ik geen tienerhuid meer hebben maar toch iets luchtigs én voedends zoeken, dol zouden zijn op deze lotion.

Te koop bij o.a. Albert Heijn XL en diverse online shops, waaronder Wehkamp en Bol.com.

Yvonne van der Wal
Hoi! Ik ben Yvonne (1975), moeder van twee kinderen, auteur van drie boeken en ik ben naast schrijven tevens dol op alles wat met beauty en make-up te maken heeft. Hier kan ik deze passies mooi met elkaar combineren!
http://www.yvonnevanderwal.nl/

8 thoughts on “Review: Oil of Olaz anti-rimpel daglotion SPF 15

  1. Oil of Olaz gebruik ik al jaar en dag, niet de rimpel crème zelf natuurlijk maar de lotion. Mijn moeder koopt deze namelijk altijd al en ik jat stiekem mee

  2. Ik gebruik deze lotion – en zijn voorgangers – al jaren! Het is zo’n fijn product omdat het inderdaad heerlijk luchtig aanvoelt en je het er niet direct ‘afzweet’ als het een beetje warm is. De SPF vind ik essentieel voor bescherming tegen het zonnetje (en het helpt! want mijn sproetjes nemen minder toe sinds ik dit product gebruik). Dat het anti-rimpel is vind ik wat minder interessant (ben nog niet eens 30) maar heeft er misschien wel toe geleid dat mijn eerste lijntjes zich nog niet laten zien… Helaas vind Oil of Olaz het nodig om steeds het product uit de collectie te halen en te vervangen door een ander product, of gewoon geen vervanger aan te bieden! Ben nu dan ook al een tijdje zoekende naar iets anders of locaties waar ze te koop zijn.. Helaas woon ik niet in de buurt van een AH XL (waar ik het product de laatste keer dat ik het zag groots heb ingeslagen omdat ik dacht dat het de laatste exemplaren waren), dus ben ik heel blij verrast dat het product ook bij Bol en Wehkamp te koop is! Bedankt voor die tip! Bij deze wil ik toch nogmaals een oproepje doen bij Oil of Olaz om het product zeker op de markt te blijven houden en zo mogelijk de verkoopbaarheid te verbeteren! Hun producten zijn niet alleen populair bij de wat oudere vrouwen….

  3. Ik heb ook de oil of alaz lotion anti rimpel. Hij bevalt heel goed, maar is haast nergens verkrijgbaar.
    Wat als ik mijn flesje op heb. Bestaat ie dan niet meer? Ik wil wel eens weten of ie uit de handel is.
    Graag reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top