Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Review: Essie Bikini So Teeny zomer 2012

Review: Essie Bikini So Teeny zomer 2012

Ik kan het bijna met zekerheid zeggen; I’m a nail polish addict. In de afgelopen maand heb ik voor mijn doen ontiegelijk veel nagellak aangeschaft. En de verleiding blijft. Toen ik enkele dagen terug de Etos binnen liep zag ik tot mijn grote vreugde de nieuwe kleurtjes van Essie, Bikini so Teeny. Enkele dagen daarvoor was ik al wezen kijken maar helaas was deze toen nog niet binnen. Het bezitten van een Essie nagellak staat in mijn top 5 van mijn wishlist producten, en dan met name de Lovie dovie. Prachtig vind ik deze, maar ik wilde niet een standaard kleurtje maar een van de zomer limited editie aan mijn stash toevoegen. Mijn geduld werd dan ook erg op proef gesteld gezien het naar mijn mening veel te lang duurde voordat deze in de winkels verkrijgbaar zouden zijn. Gelukkig kan ik nu wel zeggen dat het het wachten waard is geweest.

Essie Bikini So Teeny is een limited edition zomercollectie bestaande uit vijf vrolijke zomerse tinten en een donkere kleur. De Etos verliet ik, naast vier andere nagellaken waaronder twee Bourjois lakken die ik nog aan jullie zal laten zien, met de ‘cornflower blue’ Bikini so teeny en de ‘dusty pink’ Cascade cool. Beide prachtig, en opvallende, frisse en zomerse kleurtjes waar je zeker niet omheen kunt.


Deze kleur is vernoemd naar de collectie zelf. Zo uit het flesje ziet deze Bikini so teeny uit als een lavendelachtige tint. Op de nagels zelf is het echter lichter en eerder blauw van kleur. Hoe dan ook, het is een prachtig tintje met subtiele glittertjes erin. Ik vond het zelf erg zonde om het lakje te moeten verwijderen om zo de Cascade cool te kunnen swatchen.

Cascade cool wordt beschreven als ‘dusty pink’. Deze zit ergens tussen roze en paars in. Een uniek creamy kleurtje die ik super schattig vind met een hoog ‘candy’ gehalte. Persoonlijk vind ik deze Cascade cool een prachtig opvallend kleurtje waar je zeker niet omheen kunt! Ik hou van de kleur roze en op het moment is deze ‘dusty pink’ zeker mijn favoriete roze tintje nagellak.

Ik ben erg gecharmeerd van deze twee Essie nagellakjes. Beide mooie, frisse, zomerse kleurtjes met ideale brede kwastjes die fijn en gelijkmatig lakken. En door de korte droogtijd komt dit tweetal zeker in mijn favoriete nagellak-kleurtjes. Een mooi finishing bij een kleurige look.

Ik ben erg tevreden over de Essie nagellakjes. Ik heb er veel positieve dingen over gelezen en gehoord en ik moet zeggen, ze zijn niet gelogen. Nu moet ik nog ondervinden of ze lang op de nagels blijven zitten zonder te chippen.

Question: Wat vind jij van deze zomerkleuren van Essie?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

4 thoughts on “Review: Essie Bikini So Teeny zomer 2012

  1. Wederom prachtig kleuren van Essie, maar helaas dat de prijsklasse nogal hoog ligt. Afwachten totdat ik ze eens in de aanbieding vind 🙂

    Ik vind de toevoeging van de beauty & mode rubriek op mommyonline erg leuk!

  2. Lek die modedingen op mommy, het maakt het heel gezellig met al die kleurtjes. Dat doe je goedd Nicky!!!!

  3. Ik heb een paar dagen terug de lovie dovie gekocht, ook een roze kleurtje. Super mooi is deze.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top