Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Review: Covergirl Outlast Lipstain

Review: Covergirl Outlast Lipstain

Review: Covergirl Outlast Lipstain Covergirl, een merk wat ik alleen kende van Amerika’s Next Top Model. Weet je wel dat al die meiden een spotje moeten maken voor Covergirl? Ik dacht dat het merk daarom alleen in Amerika te koop was. Dat blijkt helemaal niet waar te zijn! Bij de BeautyVoordeelShop verkopen ze namelijk ook veel verschillende Covergirl-producten en dat tegen een lage prijs! Ik mocht de Covergirl Outlast Lipstain testen.

Covergirl Outlast Lipstain Covergirl Outlast Lipstain lipstick Covergirl Outlast Lipstain 440Een lipstain is een soort stift voor je lippen, die meestal langer blijft zitten dan een normale lipstick of lipgloss. Zelf heb ik er nog nooit een gehad dus ik kon niet wachten om hem te proberen! Ik kreeg de kleur 440 Wild Berry Wink. Een dieperode kleur. Rood vind ik altijd moeilijk, omdat ik het idee heb dat het mij niet staat. Er zijn verschillende soorten rood te verkrijgen maar echt mooi rood, dat ik zonder twijfel zal dragen ben ik nog nooit tegengekomen.

Wat de Beauty Voordeel Shop erover zegt: CoverGirl Outlast Lipstain in de kleur Wild Berry Wink. Covergirl Outlast Lipstain is een lipstick in de vorm van een viltstift die zonder zwaar aan te voelen urenlang blijft zitten. Voordeel van een lipstain is dat het perfect aan te brengen is en langer blijft zitten dan een gewone lippenstift.

Covergirl LipstainDe verpakking vind ik érg op een stift lijkt, maar hij is mooi en simpel en is ongeveer de kleur van de lipstain. Dit vind ik altijd een voordeel omdat je dan meteen weet welke kleur je pakt!

Covergirl Outlast Lipstain 2 Covergirl Outlast Lipstain 1De swatch ziet er veelbelovend uit! Een intens rode kleur, en toen ik de swatch van mijn arm probeerde te halen, kon dit eigenlijk niet zonder make-upremover!

Covergirl Outlast Lipstain swatchesIk ben ongelooflijk blij verrast door deze lipstain! De kleur is perfect voor mijn huidskleur, een mooie, diepe, intens rode kleur die bijna mat is. Zoals je kunt zien op de bovenstaande foto moet ik nog wel even oefenen met het inkleuren van mijn lippen met deze lipstain, maar dat is juist een voordeel, je kunt heel precies werken.

De lipstain bleef heel lang zitten. Na drie uur, een paar drankjes en wat eten verder zat hij nog bijna even mooi als toen ik hem aanbracht! Bijwerken is wel een must na vijf uur, maar de meeste lipsticks of lipglossjes moet je al bijwerken nadat je wat hebt gegeten of gedronken. De lipstain geeft ook niet snel af, dus drinken zonder een rode vlek op je glas kan hierbij gemakkelijk!

Covergirl Lipstain 440De Covergirl Outlast Lipstain is te koop bij de BeautyVoordeelShop voor maar € 3,99. Een echte aanrader zou ik zeggen!

*Geschreven door: Ingeborg Holtmanns. Ingeborg schrijft reviews voor Beautytopia.nl en daarnaast schrijft ze bijna dagelijks op haar eigen blog hibeauty.nl *

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top