Je bent hier
Home > Columns > The Red Devil

The Red Devil

Ik heb na 9 maanden zwangerschap en 3 maanden bv, bezoek gekregen vandaag. Vanmorgen, onaangekondigd, maar niet geheel onverwacht, stond hij op de stoep. The red devil!
Ik werd vanmorgen wakker, en kwam mijn bedje uit voor Jayden en voelde iets tussen mijn benen. Toen ik opstond was het al te laat, de zwaartekracht had me gevonden, en met een kleine sprint redde ik het nog net naar de badkamer, om net te kunnen voorkomen dat ik de vloer om zou toveren in een waar slachtveld.
Bah, bah, bah, en nog een aantal keer BAH! Na mezelf te hebben gefatsoeneerd, en mezelf te hebben voorzien van het oude vertrouwde Ob’tje, Jayden uit zijn bedje gehaald, flesje gegeven en de tv aangezet. Reclame van Always. Wat een timing. ”Het is je lichaam die laat weten dat alles werkt” of iets in die trant. Euhm, ik heb een kersvers, mooi en super gezonde zoon op de wereld gezet 3 maanden geleden! Het heeft allemaal voorlopig nog wel even genoeg gewerkt! Ik geloof het wel!
En natuurlijk, zoals het altijd gaat bij mij, als ik het doe, doe ik het goed! Of ik het nou wil of niet! Dag 1, en ik mag al maken dat ik elke anderhalf a 2 uur naar de wc ren, om schandelijke vlekken te voorkomen. Shit. En natuurlijk, alsof ik er dan nog niet vaak genoeg er mee bezig ben, word ik elke keer als ik er even 5 minuten niet aan denk, even wakker geschud door een paar optaters van krampen. Aarrghh..
Ik voel me niet lekker in mijn vel, voel me vies, en heb PIJN! En natuurlijk heb ik weer de onbedwingbare zin in chocola, wat ik niet zelf kan halen om half 2 ’s nachts, en mijn vriend niet voor me gaat halen omdat ik die heb afgeschrikt met mijn PMS. Great…
Toch deze week maar eens echt de dokter bellen en langs gaan voor een afspraak, voor een poging om die onvoorspelbare cyclus van mij eens in bedwang te krijgen. Eens kijken of de dokters hier in Eindhoven er raad mee weten. Want al de dokters en gyn’s die ik heb gezien in Almere wisten er geen raad mee! Wel 7 verschillende soorten anti-conseptie middelen, 2 zwangerschappen, een miskraam en een baby verder, moet ik toch echt eens drastisch op zoek naar een oplossing. Een spiraaltje zou daar 1 van kunnen zijn, maar dat wil ik als laatste redmiddel. De Durexjes doen het nog prima, dus zoo veel haast heeft het niet, we gaan gewoon even opzoek naar wat pillen die me kunnen helpen! Kan me bijna niet voorstellen dat ik ze allemaal heb gehad! ahah los van de pillen heb ik ook de prikpil en de nuvaring gehad, dus die kan ik ook vast wegstrepen! Dus Maandag toch maar even de dokter bellen, om mijn onderbroken missie, te heropenen.

Sharon en de zoektocht naar de super pil!!

Geschreven door: Sharon moeder van zoontje Jayden (2008)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top