Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > OPI Iceland Mini Pack Swatches

OPI Iceland Mini Pack Swatches

Het is misschien wel omdat ik het gevoel heb dat we nog niet echt van de zomer hebben kunnen genieten dat ik nog niet naar het najaar uitkijk. Met de herfst in aantocht veranderd naast het weer ook de trends. De meeste merken hebben inmiddels hun herfstcollectie geïntroduceerd. Ik heb dan ook al heel wat nieuwe nagellakkleuren voorbij zien komen. En wat ik vanuit mijn beeldscherm kan zien zijn de meeste ervan veelbelovend.


Vooral de fall collectie van OPI had mij heel nieuwsgierig gemaakt. Begin juni gaf ik op Nailbox.nl al een sneak peek waarin je alle kleuren kon zien en sindsdien hield ik de collectie in de gaten. Voor deze Iceland Fall \ Winter 2017 collectie liet OPI zich inspireren door het ruige IJslandse landschap. De collectie biedt een variatie aan adembenemende, chique tinten, die de ongerepte schoonheid van IJsland weerspiegelen. Inmiddels is de OPI Iceland Fall \ Winter 2017 collectie in de winkels verkrijgbaar en natuurlijk kon ik het niet laten om een bestelling te plaatsen.

Ik bestelde de mini pack met vier kleuren. De collectie heeft, zoals we inmiddels van OPI gewend zijn, maar liefs twaalf tinten. Dit setje heeft een leuke samenstelling van kleuren, dus …ja… why not try it!

De OPI Iceland mini pack heeft als inhoud de volgende vier kleuren: Reykjavik Has all the Hot Spots, Aurora Berry-alis, Less is Norse en Suzi & the Arctic Fox. En per flesje zit er 3.75 ml product in.

OPI Reykjavik Has All The Hot Spots Ik begin gelijk met de – niet creamy- lak uit dit setje. Reykjavik Has All The Hot Spots is een paarse / dusky mauve tint met een metallic finish. Normaliter ben ik niet zo van de metallic-achtige lakken maar ik moet bekennen dat ik dit lak wel kan waarderen. Ja, ik vind het wel wat hebben. Met twee laagjes kreeg ik Reykjavik Has All The Hot Spots prima dekkend.

OPI Aurora Berry-Alis Aurora Berry-Alis is een iets wat donker oudroze, bessentint dat wat mij betreft het hele jaar door gedragen kan worden. Zoals zijn voorganger is dit lak heel fijn in gebruik. Aurora Berry-Alis heeft een creamy finish en dekt in twee laagjes.

OPI Less Is NorseLess Is Norse wordt door OPI als ‘ dark ice blue’ omschreven. Nou vind ik het zelf nogal een lastig kleurtje. Het is donker blauw met een vleugje grijs erdoor heen. Beter als dit zou ik het niet kunnen omschrijven. Qua dekking heb je met twee laagjes genoeg en de substantie is fijn om mee te werken. Ook dit lak heeft een creamy finish.

OPI Suzi & The Arctic FoxSuzi & The Arctic Fox is een heel donkerpaarse tint met wederom een prima substantie. Dit donker lak dekt met één laagje net niet volledig en is een tweede nodig.

De OPI Iceland collectie heeft een heel mooi samenstelling van kleuren. De formule van alle lakjes uit deze mini pack zijn prima en fijn om mee te werken. Ook drogen ze lekker snel. Mijn favoriet is, heel onverwachts, Reykjavik Has All The Hot Spots. Totaal anders dan waar mijn voorkeur normaliter naar uitgaat.

Welke kleur is jouw favoriet?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top