Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Gezocht | Oilily-meisjes van toen

Gezocht | Oilily-meisjes van toen

oililyHet oer-Hollandse modemerk Oilily staat bij het grote publiek vooral bekend om haar kleurrijke kinderkleding. Wat nog niet iedereen weet, is dat Oilily ook een virtuoze damescollectie in huis heeft. Om deze collectie een podium te geven, presenteert Oilily haar nieuwe damescollectie deze zomer op de Amsterdam Fashion Week onder het motto:

Kleine meisjes worden groot

Om dit thema tot leven te brengen, zoekt het merk vrouwen uit alle windstreken die in de jaren 80 en 90 zijn opgegroeid met Oilily: de Oilily-meisjes van toen. Was jij in de jaren ’80 of ’90 een echt Oilily-meisje en vind je het leuk om in de schijnwerpers te staan? Meld je dan vandaag nog aan bij Oilily. Misschien speel jij straks een rol in de campagne ter promotie van hun nieuwe damescollectie.

Het enige wat je hoeft te doen, is jouw herinnering aan Oilily inclusief een recente foto te e-mailen naar: fanmail@oililyworld.com voor 5 juni 2015. Elke inzending wordt beloond met een verrassing. En iedereen die wordt geselecteerd, mag items uit de nieuwe damescollectie bestellen t.w.v. 1.000 euro.

Was jij vroeger ook zo’n fan van Oilily?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Gezocht | Oilily-meisjes van toen

  1. Wat leuk! Ik ben zelf nooit een groot fan geweest van Oilily; iets te kleurrijk voor mij 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top