Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > NYX Sweet Cheeks Blush Palette Review

NYX Sweet Cheeks Blush Palette Review

Een gezond blosje op de wangen: dat willen we allemaal wel. En gelukkig is dat met een blush heel gemakkelijk te creëren. Met een blush geef je je gezicht naast meer kleur ook vorm waardoor je er gezonder en frisser uitziet! De juiste kleur blush dat het mooiste bij je huidskleur past kiezen is belangrijk. Daarom is een palette met meerdere tinten, zowel warme als koele varianten, voor de meeste blush-gebruikers ideaal. Met dit in gedachten heeft het dierproefvrije merk NYX hun Sweet Cheeks Blush Palette ontwikkeld. Het palette is voor blush-liefhebbers een mooie aanwinst en in dit artikel vertel ik er meer over…

De NYX Sweet Cheeks Blush Palette komt in een zwarte, moderne kunststof verpakking met transparante deksel. Dit maakt het mogelijk dat je de tinten van buitenaf kunt bewonderen. En wat zijn ze prachtig!

Dit palette bevat acht tinten met zowel warme als koele kleuren. Een leuke mix van peachy tot roze. Maar ook naast de overheersende matte tinten enkele shimmer blushes die voor een natuurlijke glow zorgen. De kleuren zijn één voor één goed gepigmenteerd en ze zijn heerlijk zacht van structuur. De tinten blenden heel makkelijk in de huid en kunnen ze naar verlangen worden opgebouwd. En de tinten met elkaar mengen is ook al helemaal geen probleem: ze laten zich moeiteloos mengen.

De NYX Sweet Cheeks Blush Palette bevat acht tinten van elk 3,5g aan product. Dit palette is werkelijk waar een aanwinst voor iedere blush-liefhebbers.

NYX Sweet Cheeks Blush Palette bestel je voor een bedrag van €13.99 via Missgorgeous.nl 

NYX Sweet Cheeks Blush Palette

 

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top