Je bent hier
Home > Baby & Kind > Nike Air Force 1 Have a Nike Day Baby Schoenen

Nike Air Force 1 Have a Nike Day Baby Schoenen

Een musthave voor jong en oud zijn sneakers en mogen dan ook niet ontbreken in de schoenen collectie van jouw kids. Die beste dingen zijn anno nu gewoonweg niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Want of het nou warm of koud is sneakers aan je voeten kan altijd. En ze staan leuk onder bijna elke outfit. Hoe cool is deze Nike Air Force 1 Have a Nike Day sneaker? Ondanks dat baby girl nog veel te jong is om deze mini sneakers te kunnen dragen kon ik ze simpelweg niet laten liggen. Ik ben verliefd! Check maar zelf hoe gaaf ze zijn…

Nike Force 1 LV8

De Nike Air Force 1 Have a Nike Day baby schoentjes komt uit de 2019 “Have A Nike Day” collectie. De collectie bestaat uit vele verschillende modellen voor mannen en vrouwen, maar ook voor grote en kleine kinderen. Dit modelletje begint bij maat 17 en is verkrijgbaar in de kleuren wit en roze. Het heeft hetzelfde, op basketbal geïnspireerde design als het origineel uit 1982 en maakt kleine voetjes blij. De zachte foam biedt demping en de rubberen zool zorgt voor grip.

Hoe leuk is die smiley op deze schoentjes? Ze zijn te vinden op iedere sneaker uit de collectie. Leuk dat de Nike-teken (logo) op de plek van de mond staat. Dit schijnt overigens een belangrijk detail van de collectie te zijn.

Had ik al vermeld dat ik verliefd op dit toffe exemplaar ben? Want ik ben er helemaal weg van. Ik vind ze ge-wel-di-ge! Ik overweeg zelfs om dit model in het wit te halen of deze roze in een ander maat. Maakt dat mij gek? Welnee!

Nike Air Force 1 Have a Nike DayNike Air Force 1 Have a Nike Day-1De Nike Force 1 LV8 2 baby schoentje heeft een verkoopprijs van € 50 maar ik kocht het in de sale voor € 29,99

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top