Je bent hier
Home > Gezin & Opvoeden > Nieuwe aankoop | Woonaccessoires

Nieuwe aankoop | Woonaccessoires

Onze huidige inrichting was met het oog op onze jonge kinderen ingericht. Dit houdt in dat we met name in de woonkamer weinig accessoires hebben staan. In woonkamers vind ik bijvoorbeeld kussens en kaarsen sfeervol staan maar omdat ik met name het branden van kaarsen en mijn ondeugende kinderen geen goede match vond ontbreekt deze bij ons geheel.

Mijn motto met kinderen is liever voorkomen dan genezen, maar nu mijn kids ouder worden, de jongste is inmiddels vier jaar, kunnen bepaalde sfeermakers weer in huis worden gehaald. Afgelopen week shopte ik diverse woonaccessoires. Kijk je mee?aankoopjes 1Het halen van kaarsen stond hoog op mijn lijst en zo creëerde ik dit leuke setje in tweetal. Het setje pronkt op het dressoir in de woonkamer en de tweede op de gang.

Het plateau is van de blokker (aanbiedingsprijs € 3,00) en is gevuld met wit sierzand van de Xenos. Het witte smalle vaasje is van de Ikea ( € 1,99 ) net als de roze kunstorchidee (€1,99 ).
De roze glazen potjes met kaars zijn van de blokker, ook deze had ik in de aanbieding gekocht voor rond de € 1,10.
De witte glazen potjes met tekst met kaars zijn van de Xenos ( €1,99 per stuk).aankoopjes 2Ons bankstel wordt binnenkort vervangen maar alvast leuke sierkussens halen om de woonkamer gezelliger te maken kan natuurlijk geen kwaad.
Decokussens met tekst zijn van de Action en kost per stuk € 4,49aankoopjes 3Deze schattige houten hartvormige spiegel met lade zag ik tijdens het uitladen in de winkel en ik bedacht me dat het in de kamer van mijn meiden wel heel leuk zou staan. Het item is 9 x8 cm en kost € 2,99.

Daarnaast kocht ik nog de volgende items: aankoopjesHema witte vaas met relief 25 cm ( €11,95, gekocht met kortingsbon voor € 8,96).
Action home wax moods geurkaars € 1,98 per stuk.
Ikea plantenbak in verschillende maten en dus verschillende prijzen.

Nicky, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “Nieuwe aankoop | Woonaccessoires

  1. Wat fijn dat je je woonkamer weer een beetje ’terug’ krijgt. Hier gaat dat vrees ik nog wel even duren. Maar komt goed.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top