Je bent hier
Home > Lifestyle > Gespot > Netgeboren

Netgeboren

Wanneer je kindje geboren is wil je dat met de hele wereld delen! Je kunt een geboortebericht plaatsen in een krant, maar hier heb je maar een bepaald bereik mee en je moet er ook nog voor betalen! In de tijd waarin we nu leven is bijna alles gedigitaliseerd, zo ook het aankondigen van de geboorte van een kindje. Op netgeboren.nl kun je kosteloos een geboortebericht plaatsen! Als kersverse ouder kun je, na registratie, de geboorte van jullie kindje melden met eventueel de eerste foto’s. Iedereen kan in het archief van netgeboren.nl bladeren en zo zien dat jullie kindje geboren is. Om het nog makkelijker voor kersverse ouders te maken kunnen jullie op netgeboren.nl een kraamlijst aanmaken die jullie naar familie, vrienden, kennissen en collega’s kunnen sturen. Zo maak je het voor hen gemakkelijk om een passend kraamcadeau uit te zoeken. Want netgeboren.nl is niet enkel een site waar je kosteloos geboorteberichten kunt plaatsen maar ook een webshop. In de webshop vind je leuke (kraam) cadeau’s voor de baby en de ouders, maar ook voor de broer of zus, of opa en oma.

Een van de hippe producten die je op netgeboren.nl vindt zijn de BuggUp’s . Een product dat iedere moeder wel goed kan gebruiken. De BuggUp is een ophangsysteem voor de buggy en voor de kinderwagen. De BuggUp maakt het mogelijk de kleinste ruimte maximaal te benutten. Dit praktische ophangsysteem voor buggy’s en kinderwagens is een fraai vormgegeven beugel, ontworpen op de maten van bijna iedere buggy of kinderwagen. De BuggUp geeft je de ruimte!  

Mommyonline mag namens Netgeboren.nl twee lezers blij maken met een BuggUp voor de buggy (BuggUp Buggy ) t.w.v € 24,95 en een voor de kinderwagen (BuggUp Stroller) t.w.v. € 29,95. Kans maken? Beantwoord via dit formulier de volgende vraag:Wat is het draagvermogen van de BuggUp Buggy? Antwoord is te vinden op de site van Netgeboren.nl Vermeld er ook bij waar jou voorkeur naar uitgaat, de BuggUp voor de kinderwagen of voor de buggy. Deze actie loop van 14 september tot en met 4 oktober 2010

<

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top