Je bent hier
Home > Headlines > Nationale Dodenherdenkingsdag MH17

Nationale Dodenherdenkingsdag MH17

MH17Dit keer iets heel anders dan normaal, iets waar we eigenlijk niet eens bij stil willen staan, maar deze dagen automatisch toch doen. Te erg voor woorden wat er de afgelopen dagen in het nieuws is geweest, en wat er 18-07 is gebeurd. Het passagiersvliegtuig Boeing 777 dat door een raket te gronde werd gebracht, en alle mensen die hierdoor helaas zijn overleden.

193 Nederlanders,43 Maleisiërs, 27 Australiërs, 12 Indonesiërs, 9 Britten, 4 Duitsers, 4 Belgen, 3 Filipijnen, 1 Canadees en 1 Nieuw-Zeelander zijn om het leven gekomen. Boos en verdrietig zijn we hierom, en veel mensen willen wraak nemen. Bijna iedere Nederlander kende wel iemand die op dat moment in het vliegtuig zat, en die iemand verloren is. Emotioneel is het, en erg triest dat dit heeft moeten gebeuren. Nu op dit moment moeten we ons niet bezig houden met wraak acties, maar moeten we de mensen die overleden zijn herdenken, mensen steunen die dit van heel dichtbij meemaken.

Vandaag is de nationale Dodenherdenkingsdag. Laten we hier allemaal bij stil staan.

Volg jij het nieuws omtrent het ongeluk?

Geschreven door Shannen van der Ven.

 

©foto telegraaf.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top