Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Nailbox lanceert unieke box voor de jarige job

Nailbox lanceert unieke box voor de jarige job

Birthday Gift Box by Nailbox

Ik denk dat de meesten van jullie de Nailbox inmiddels vast wel kennen. Een initiatief die ik in 2015 in het leven geroepen heb. Nailbox.nl is de maandelijkse subscription box die nagelliefhebbers voorziet van de meest trendy nagellakkleuren. De box die het jou makkelijk maakt om moeiteloos nieuwe merken en nieuwe kleuren te ontdekken. Elke maand verrassen we onze abonnees met zorgvuldig geselecteerde nagellak- en nagelverzorgingsproducten van verschillende merken. Dankzij onze maandelijkse selectie van hoogwaardige producten zijn onze abonnees onder meer altijd in het bezit van de beste seizoentinten om de show mee te stelen. Maar ook aan verzorgingsproducten voor de handen en nagels zul je nooit te kort komen. Jouw handen zijn immers je visitekaartje en met de Nailbox wordt het onderhouden van je nagels een kinderspel.

Nailbox introduceert Birthday Gift Box

Jij roept en wij geven gehoor. De populariteit van de Nailbox stijgt en na vele verzoekjes introduceert Nailbox haar Birthday Gift Box. Een unieke box met onweerstaanbare nagellakkleuren die iedere jarige job wel zou willen ontvangen. De Birthday Gift Box bevat nagellakken van top merken en het unboxen van de box zorgt gegarandeerd voor een verwenmoment.

In tegenstelling tot de Nailbox weet je van te voren wat de exacte inhoud van de Birthday Gift box is. En is het zo dat de box om de drie maanden (of zolang de voorraad strekt) van inhoud wisselt. Grootste voordeel is echter dat de box, na bestelling, op iedere werkdag verstuurd kan worden. Wachten om de Nailbox cadeau te geven is hiermee verleden tijd! En zo als je van Nailbox gewend bent zal de waarde van de box ver boven de verkoopprijs liggen.

De eerste editie Birthday Gift Box by Nailbox zal vanaf donderdag 1 maart 2018 verkrijgbaar zijn. Inhoud van deze box maken wij heel binnenkort bekend! Naast de nagellakken wordt ieder box van een extra kleinigheidje voorzien. En mag er vanzelfsprekend een verjaardagskaartje niet ontbreken. De Birthday Gift Box is het perfecte en originele verjaardagscadeau voor een vriendin, zus, tante of moeder. Voor iedereen met liefde voor nagellak. Feestelijk verpakt en gegarandeerd een succes!

Houd Nailbox.nl in de gaten om de ontwikkeling rondom de Birthday Gift Box by Nailbox te volgen.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top