Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Nail Arts

Nail Arts

Nail ArtsAl een tijdje heb ik de diverse kleuren nail art stripers van de Action in de kast liggen. Wat ik ermee moest maken wist ik tot enkele dagen terug totaal niet. Ik had nog nooit een nail art gemaakt en mijn eerste creatie wilde ik lekker simpel houden maar toch ook kleurrijk. Naar mijn mening is het aardig gelukt. Met behulp van een ‘nail art’-tape is mijn eerste nail art-creatie een feit. En ik ben er erg blij mee.

Nail Arts 1Gebruikte producten:
–       Trind Nail Repair, deze gebruik ik als base coat
–       Essence colour & go 95 wanna be your sunshine
–       Nail art tape
–       Max nail art polish blauw + paars
–       Max top coat

Nail Arts 2Dit kleurtje heb ik als basis gebruikt. Daaronder als base coat de Trind Nail Repair.

Nail Arts 3Nadat mijn nagels van nail art’-tape voorzien zijn, wordt ieder vakje gelakt.Nail Arts 5De Max nail art polish vind ik tegenvallen. De kwastjes vind ik niet fijn om mee te werken, ik heb de puntjes ook wat moeten bijknippen. Het drogen van de lakjes duurt helaas eeuwig en het verwijderen van de lak was een heel karwei.  Ik ben wat betreft nail art stripers wel enthousiast geworden en ik ga zeker andere merken uittesten.

Wat is jouw ervaring met de Max nail art polish?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Nail Arts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top