Je bent hier
Home > Columns > Mommyonlinebeurs

Mommyonlinebeurs

De eerste online beurs van Mommyonline via www.mommyonlinebeurs.nl is een feit. Jaarlijks zullen wij vier maal een online beurs organiseren, en dan wel in het eerste weekend van de maanden januari, april, juli en oktober. De volgende beurs staat dan ook gepland op zaterdag 2 en zondag 3 juli.
Aan de eerste beurs, dat op zaterdag 2 en zondag 3 april plaatsvond, deden 20 webshops mee die allen een leuke actie hadden.
Ondanks het mooie weer en het feit dat dit de eerste online beurs is geweest, zijn wij tevreden met het aantal bezoekers dat een kijkje kwam nemen. Uiteraard hopen wij voor de aankomende beurs van juli op een verdubbeling van het aantal bezoekers.

Naast shoppen konden geïnteresseerden op de veilingproducten bieden, waarvan de opbrengst naar Kika gaat.
Mede door een technische storing is er helaas niet veel op de veilingproducten geboden. Het probleem dat gebruikers van o.a. Firefox ondervinden, zal spoedig verholpen worden. Omdat de totaal-veilingopbrengst naar Kika gaat, verlengen wij de veilingperiode met een extra weekje. Zodat bezoekers die door de technische storing niet konden bieden, alsnog een bod uit kunnen brengen. Wij hopen dan dat meer bezoekers een bod zullen uitbrengen, zodat wij aan het einde van de looptijd een flink bedrag aan Kika kunnen doneren.
Zou je ook Kika willen steunen? Ga dan naar www.mommyonlinebeurs.nl en breng op een bod uit op een product naar je keuze.

Wij danken iedereen die op wat voor wijze dan ook meegeholpen heeft aan het organiseren van de online beurs. Maar zeker ook alle mensen voor hun bezoek aan de beurs.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top