Je bent hier
Home > Lifestyle > Gespot > Mommyonline go’s Instagram!

Mommyonline go’s Instagram!

instagramLang heb ik erover getwijfeld en nog meer getwijfeld maar ein-de-lijk heeft ook Mommyonline een instagram-account! En wat is een instagram-account zonder volgers? Niet veel! Volg daarom Mommyonline via instagram.

Waarom toch wel instagram?
Ik heb gemerkt dat je als blogger, in welke vorm dan ook, er verstandig aan doet door op diverse sociale netwerken actief te zijn. Je hoeft natuurlijk niet op alle social media even actief te zijn maar een paar is wenselijk. Het is een belangrijk aspect van het bloggen want via de social media maak je jezelf en je blog bekend! En dat is toch wat alle bloggers willen? Een Twitter–  en Facebook -account had Mommyonline al een geruime tijd maar instagram was nog twijfelachtig. Maar sinds afgelopen week is hier een eind aangekomen en behoort deze tot onze social mediakanalen.

Zoals ik al aangaf is het account nieuw, en staat er derhalve nog niet veel op, maar hier komt van zelfsprekend snel verandering in. Ik ga me er helemaal in verdiepen en dan kan het geklik beginnen

Ik zou het wel heel erg leuk vinden als jullie mij via @Mommyonline.nl zouden volgen op Instagram en ik volg terug!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

5 thoughts on “Mommyonline go’s Instagram!

  1. Ohhhh super leuk! Ik ben echt IG fan… Mijn account: Sassie__
    Ik ga je volgen!

    Veel Instagram-plezier!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top