Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Mommy Kado Box vernieuwd!

Mommy Kado Box vernieuwd!

De Mommy Kado Box bestaat twee jaar en dat laten we niet stilletjes aan ons voorbij gaan. Om het tweejarige bestaan van de Mommy Kado Box te vieren zijn wij op zoek gegaan naar manieren om dit met jullie te delen. Wat is nou leuker dan de box te vernieuwen? Wij hebben ter ere van het tweejarige bestaan van de box deze voller en dus nog leuker gemaakt! Naast de leuke spulletjes voor de baby vind je nu ook leuke producten voor de Mommy in de box. Zwanger of Mommy, dat maakt natuurlijk niets uit, wij zijn allemaal vrouwen en willen altijd goed voor de dag komen. Met dit in gedachte hebben wij de box gevuld met enkele beautyspulletjes die iedere vrouw goed kan gebruiken.

De Mommy Kado Box is een prachtige bewaarbox gevuld met leuke en hippe spulletjes voor mommy & baby. Door het feestelijke uiterlijk van de Mommy Kado Box is de box een lust voor het oog, want laten we wel wezen, het oog wilt ook wat.
De inhoud van de Mommy Kado Box is net zo leuk als de doos zelf. Het is een kleinigheidje waar je als Mommy (2 be) ook werkelijk wat aan hebt. De Kado Box is afgestemd op geslacht, jongen of meisje, of neutraal, wanneer het geslacht van het kind nog onbekend is.
De Mommy Kado Box is natuurlijk niet alleen leuk om te geven of om te krijgen maar zeker ook erg leuk om voor jezelf te bestellen.

De inhoud van de Mommy Kado Box moet natuurlijk een verrassing blijven. Maar wij kunnen wel in het kort verklappen wat er zoal in de box zit. Standaard in de Mommy Kado Box vind je het Mommyonline Magazine, een lieve knuffel, nagellak, handcrème, babysokjes en nog veel meer hippe en leuke spulletjes aangeboden door de deelnemende (online) shops.
Daarnaast is de Mommy Kado Box de eerste box met standaard een lief fotoalbum waar je de leukste en liefste foto’s van je kindje in kunt doen om vervolgens overal mee naar toe te nemen.
Iedereen houdt van een frisse adem, daarom zit er tevens standaard in de box een uniek pakje kauwgum met een eigen, door Mommyonline, ontworpen verpakking.
Een ding staat dus vast: de Mommy Kado Box is goed gevuld met leuke en hippe cadeautjes voor baby & mommy.

Voor een vast bedrag van 14,95 euro wordt de Mommy Kado Box overal in Nederland geleverd.

Bestel hier de Mommy Kado Box

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “Mommy Kado Box vernieuwd!

  1. de moeder die ik het kado deed vond het erg leuk. het is wel vooral een kado voor haar (de moeder) waar ik het ook voor deed, maar niet echt persoonlijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top