Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Mode | Haar trends zomer 2014

Mode | Haar trends zomer 2014

De trends binnen het kappers vak veranderen elk seizoen van het jaar weer. Soms blijft er een trend heel lang hangen, en soms willen we het daarna liever vergeten. Ik houd me dagelijks bezig met trends. Vrouwen en mannen die de kapsalon in komen en iets anders willen, maar niet echt weten wat, dan pas je automatisch nieuwe haar trends toe!

Als we iets niet willen is er onverzorgd uit zien, en misschien vind je een boblijn wel ontzettend 2012. We gaan allemaal altijd mee met de trends. Dat doen we met make-up, kleding maar ook met ons haar. Ook is het zo dat producten binnen het kappersvak veranderen om de trends gemakkelijker en sneller toe te passen. Jezelf bezig houden met trends is een must als kapper zijnde.

Kapsels mannen:Haar trends zomer 2014 1We komen er eigenlijk niet om heen, deze trend blijft maar. En eigenlijk vind ik hem zelf ook ontzettend leuk, namelijk; de zijkanten kort, of weg geschoren en bovenop een langere lengte. Dit kapsel staat volgens onze theorie boeken niet iedereen, maar in de praktijk blijkt het tegenover gestelde.

Voor de vrouwen kun je wat breder kijken, veel mannen kleuren in salons doe ik namelijk niet. Eigenlijk wordt dit alleen maar gedaan als ze wat grijzer zijn en dit liever weg verven. Nu ga ik jullie de kapsels laten zien, en later ga ik in op het kleuren!

Kapsels vrouwen:

Haar trends zomer 2014 2Haar trends zomer 2014 3Lange haren die je mooi kan stylen tot hele stoere pittige kapsels. Deze zomer kan het allemaal! Ik zelf heb vorig jaar mijn haren al opgeschoren gehad aan de zijkant, en laat deze nu bij groeien, maar leuk vind ik het zeker! Ik heb mijn ‘opscheer’ dan ook ruim een jaar gehad!

Kleuren:
Vorig zomer hadden we natuurlijk de bekende dip-dies. Die gaan we komende zomer weer terug zien, maar minder veel als het afgelopen jaar. De dip-dye is een beetje aan het einde van zijn trend periode gekomen.

Haar trends zomer 2014 4Wat gaan we dan wel zien? Dames met lange mooie blonde haren! Kom maar tevoorschijn! Lang en blond wordt weer helemaal hot, met name de wat koelere blond kleuringen. Als je zelf kapper bent: als je blondeer gebruikt er een blauw pigment aan toevoegen zodat de kleur afmat.

Haar trends zomer 2014 5 Haar trends zomer 2014 6Haar trends zomer 2014 7Ook gaan we mooie felle kleuren tegenkomen, warme kleuren. Paars, rood, koper ( oranje ), noem het maar op. Ik zelf heb heel lang rood haar gehad, en heb het nu koper! Op mijn instagram account staan hier ongetwijfeld foto’s van. Deze kleuren kunnen gecombineerd worden met zowel kort als lang haar. Als je zelf kapper bent: ga eens uit op andere kleurtechnieken, zodat je accenten erdoor heen kan leggen.

Ik ben fan van de kapsels die we tegen gaan komen! Wat vind jij er van?

Geschreven door: Shannen van de Ven is geboren op 22-09-1995 en woont in het hele mooie, nu zonnige Brabant. Ze woont nog bij haar ouders en broertje, en is voorlopig nog niet van plan het nest te verlaten. Wel heeft ze al bijna twee jaar een vriend, waar ze elke dag nog ontzettend gelukkig mee is.
Shannen studeert aan de Maks Kappersacademie in Eindhoven, uitgebreid met een visagie pakket.

 

Bron Foto’s

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “Mode | Haar trends zomer 2014

  1. Eigenlijk kan bij vrouwen bijna alles?
    De mannenkapsel vind ik inderdaad ook bij veel types staan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top