Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Mijn te leuke foute kersttruien

Mijn te leuke foute kersttruien

De foutekersttruien-trend gaat al een paar jaar mee en sinds vorig jaar doen wij er hier in huize Mommyonline ook volop aan mee. Ik moet bekennen dat ik die dingen erg leuk vind en inmiddels loop ik alweer in mijn foute kersttruien rond. Niet alleen ik maar ook manlief draagt die dingen met gepaste trots.

Ik kan zoals velen een lijst met de leukste foute kersttruien op het world wide web maken maar zelf vind ik het leuker om een overzichtje van mijn eigen verzameling foute kersttruien te laten zien. En dat is precies wat ik in dit artikel zal doen. Benieuwd naar mijn verzameling foute kersttruien? Lees gauw verder 🙂

Is het jou trouwens ook opgevallen hoe behoorlijk prijzig die beste dingen kunnen zijn? Het is dan ook niet gek dat wanneer ze ergens voor een schappelijk prijsje verkocht worden ze dan ontzettend hard gaan. Ik ben dan het type dat, zodra de kids ‘ s ochtends naar school zijn gebracht, meteen doorfietst om zo mijn kans op slagen te vergroten. Hoe leuk ik tegenwoordig de foute kersttruien ook vind, ik heb met mezelf afgesproken om er niet al te veel geld aan uit te geven. Ik draag ze tenslotte slechts in de kerstperiode (de maand december). De kersttruien die ik in dit artikel laat zien hebben per stuk niet meer dan € 9,99 gekost.

foute-kersttrui-1Vorig jaar kocht ik voor het eerst een foute kersttrui en deze viel gelijk in de smaak. Ik heb het beste ding dan ook, zowel voor als na de kerstdagen, met gepaste trots gedragen. De trui is lekker warm en het zit daarnaast ook gewoon lekker. Ik kocht deze grijze foute kersttrui met vrolijk sneeuwpop print een jaartje geleden (2015) bij de Lidl voor € 9,99. En ik ben er nog steeds dol op!

foute-kersttrui-2-3Ik denk dat het ruim twee weken geleden was dat ik mezelf met dit tweetal verblijde. Een grijze met een pinguïnprint en een navyblauwe met een rendierprint. Beide vond ik erg leuk en voor de prijs van € 8,99 per stuk kon ik ze niet laten liggen. Ook dit tweetal zit heerlijk en is lekker warm. Ik kocht ze overigens bij Kruidvat.

foute-kersttrui-4-1Met drie foute kersttruien in mijn kledingkast was ik (blijkbaar) niet geheel tevreden. Ik wilde naast mijn twee grijze en donkerblauwe ook nog heel graag een rode aan mijn collectie toevoegen. Dat is inmiddels gelukt! Toen ik enkele dagen terug deze rode met een vrolijke sneeuwpopprint in de Aldi-folder tegenkwam was ik dan ook vastbesloten om mezelf ermee te verblijden. Mijn nieuwste toevoeging kocht ik daarom afgelopen dinsdag bij de Aldi voor de prijs van € 9,99. en wat ben ik er blij mee…

Dit waren mijn vier foute maar o zo leuke kersttruien. Ik ben zelf ook benieuwd of het er volgend jaar meer zullen zijn. ?Mocht jij nou nog op zoek naar een leuke foute kersttrui zijn, kijk dan bij de Aldi, daar vind je bovenstaande model misschien nog. Ook kun je winkels als Action, Zeeman en Wibra in de gaten houden voor betaalbare kersttruien.

Ben jij ook fan van de foute kersttruien trend? En heb jij zoals mij meerdere modellen?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top