Je bent hier
Home > Cadeau Tips Voor De Feestdagen > Cadeau tips voor onder de kerstboom

Cadeau tips voor onder de kerstboom

Ik denk dat we wel kunnen stellen dat de maand december voor velen een drukke maand is. Met de feestdagen in het vooruitzicht lijkt de dagen minder uren te hebben. Ook hier in huize Mommyonline wens ik geregeld dat in een dag net wat meer uren in zit, maar helaas. Ondanks alle drukte van het dagelijkse leven moet er voor de komende kerstdagen ook inkopen gedaan worden, met name cadeaus voor de kids. Nou ben ik dit jaar gelukkig zo slim geweest om ruim op tijd te beginnen. Onder onze kerstboom liggen dan ook enkele goed verpakte cadeaus mooi te wezen. Hiermee hoop ik de bekende kerststress te voorkomen. Maar we zijn er nog niet helemaal en daarom ben ik nog steeds zoekend. En wie zoekt zal vinden, is wat men zegt. Ben jij net als mij nog zoekend, lees dan snel verder want wie weet heb je wat aan onderstaand cadeautips.

KidiDoggy, een vriendje met wel twintig gezichten. vtech-kididoggyKinderen zijn draaikonten. Het valt soms niet mee ze te verrassen. VTech herkent dit en komt direct met de oplossing: KidiDoggy, een alles-in-één kameraadje voor jaren. Een coole robothond voor zowel jongens als meiden van 4-11 jaar die onder hypnose in meer dan twintig(!) karakters kan veranderen.

In eerste oogopslag reageert de KiddiDoggy als een echte hond op gesproken commando’s. Hij draait rondjes, blaft, volgt je overal en doet een beetje maf. Maar niets is minder waar, want hij speelt ook Superheld, Gorilla, Stier, Alien, Speurneus, Ninja, Papegaai, Robot of Wolf. KidiDoggy, de gadget van 2016 verpakt intelligente ontwikkeling in speelplezier: een gouden formule.

Advies verkoopprijs: VTech KidiDoggy € 79,95 per stuk.

KidiFluffies, your BFF (best friends 4ever!) vtech-kidifluffies

De KidiFluffies zijn de nieuwste aaibare vriendjes uit de kennel van VTech. Superzachte trouwe maatjes, waarmee kleintjes van 4 tot 10 jaar een echte band opbouwen.

Aan de buitenkant zie je niet dat de KidiFluffies vol techniek zitten en reuze slim zijn. De KidiFluffies Hond en Kat reageren op aanraking, geluid en beweging, zijn dol op spelletjes, een bakje eten op z’n tijd en…aandacht. De KidiFluffie herhaalt de stem van het baasje, vertelt leuke verhaaltjes en laat zien hoe hij zich voelt. Hond of Kat en baasje leren van elkaar, spelenderwijs.

Met als extra’s een klok- en wekkerfunctie, fijne muziekjes om samen in slaap te vallen en een reminder voor alle verjaardagen, feestjes en partijen zijn de KidiFluffies een vrolijke noot in huis. Voor jaren!

Advies verkoopprijs: VTech KidiFluffies Hond en Kat € 29,95 per stuk.

Say Selfie! vtech-kidizoom-selfie-cam

Voor meiden van 6 tot 14 jaar ontwikkelde VTech een selfiestick met een complete Selfie Cam, een superslimme camera met een 180-graden draaibare lens en eindeloos veel mogelijkheden om de leukste momenten van de dag vast te leggen en deze toffe gadget heeft nu al de nominatie Speelgoed van het Jaar 2016 in the pocket!

Foto’s en filmpjes maken, beeld bewerken, slideshows samenstellen; het kan allemaal met de stevige en stijlvolle Selfie Cam. Het resultaat is meteen terug te zien op het heldere LCD-scherm. Grappig extraatje zijn de geïntegreerde make-up studio, kapsalon en de muzikale diashow. De Selfie Cam heeft drie extra spelletjes, voor de momenten dat ze zichzelf of hun vriendinnen eventjes zat zijn. De Selfie Cam zelf is overigens onvermoeibaar, dankzij de ingebouwde oplaadbare accu.

Adviesverkoopprijs: VTech Kidizoom Selfie Cam € 59,95.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top