Je bent hier
Home > Headlines > Mama Tip – leuke tweedehands winkel voor kinderen

Mama Tip – leuke tweedehands winkel voor kinderen

In Nederland zijn er ontzettend veel speelgoedwinkels en kledingwinkels te vinden, zowel in de winkelstraten als online, maar een hippe tweedehandswinkel speciaal voor baby’s en kinderen is nog moeilijk te vinden! Vandaar Cheepa.nl, dé tweedehands shop online waar je heerlijk kunt snuffelen tussen het leukste speelgoed, de mooiste boeken en de coolste kleding!

cheepa 6cheepa 5Spulletjes voor baby’s en peuters
Laten we eens even per leeftijdsgroep kijken wat Cheepa te bieden heeft, te beginnen bij baby en peuter. Zo vinden we prachtige babykleding, het leukste babyspeelgoed, voorleesboekjes, maar ook handige tweedehands babyfoons en kinderwagens! Zo kun je lekker voordelig op pad met je kleintje!

cheepa 4Spulletjes voor Kleuters
Heerlijk samen met je kindje een Disney film kijken? Of alvast een boek lezen met lekker veel plaatjes erin? Dit alles is te vinden voor deze leeftijd op Cheepa.nl. Ook zijn of haar eerste fietsje is te koop tegen een scherp prijsje en allerlei speelgoed. Om maar eens te noemen: houten speelgoed, leerzaam Vtech speelgoed, Playmobil, Lego Duplo en natuurlijk de leukste puzzels en knutselspullen!

Spulletjes voor Iedereen
Daarnaast zijn er ook nog spullen te vinden voor iedereen. Te denken aan spelcomputers, zoals een Xbox of Playstation, games, maar ook leuke bordspellen behoren tot de mogelijkheden. Alles is tweedehands en volledig nagekeken! Zo weet je zeker dat je een product koopt dat volledig en compleet is.

Online 2e hands shoppen en betalen
Het is mogelijk om heerlijk op de website te snuffelen die op dit moment al ruim 3000 producten bevat, waaronder natuurlijk het meeste tweedehands speelgoed betreft. Maar ook betalen kan via Cheepa gemakkelijk online via onder andere iDeal en Paypal. Zo kun je lekker vanuit je warme stoel de leukste spulletjes bestellen en wachten tot de postbode deze aan de deur af komt geven. Gemakkelijker kan bijna niet!

Naast verkoop ook inkoop van spullen
Heb je zelf nog baby- en kinderspullen liggen waar je kleintje niets meer mee doet en wil je ze niet op een online marktplaats zetten, dan koopt Cheepa de spulletjes ook voor je in. Zo ben je in 1x van alle spullen af. Via het speciale inkoopformulier kun je je spulletjes aanbieden, waarna je snel een bod krijgt. Ook kun je spullen doneren, waarna de volledige opbrengt naar het goede doel Kika gaat.

Over Cheepa
Cheepa is begonnen in 2012 en is gevestigd in Etten-Leur. Ze zijn iedere zaterdag geopend voor inkoop en verkoop (op afspraak), dus iedereen is van harte welkom!

Koop je zelf weleens tweedehandskinderkleding en wat doe jij met kinderkleding dat niet meer past?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “Mama Tip – leuke tweedehands winkel voor kinderen

  1. Weer een heel leuk initiatief om het overschot aan kleding en speelgoed nog een tweede (of derde) kans te geven. Zelf heb ik alle kleding van mijn zoon tot een paar jaar geleden ook altijd via eBay of Marktplaats verkocht maar op een gegeven moment had ik daar echt geen zin meer in. Tegenwoordig gooi ik het weer massaal in de kledingcontainer. Ik (en zoonlief) vind het heerlijk om door een kringloopwinkel te struinen en daar dan weer leuke kleding te scoren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top