Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Make-up zomer 2012

Make-up zomer 2012

Vrouwen zijn tegenwoordig druk en hebben ’s ochtends weinig tijd voor hun make-up.
Toch vinden we het wel belangrijk om mooi voor de dag te komen.
Speciaal voor deze vrouwen de naturel look, helemaal hot in de zomer van 2012. Geschikt voor iedere gelegenheid en die je in een handomdraai aanbrengt.
De kleuren voor de oogschaduw zijn heel naturel, met een lichte highlight in de ooghoeken. Denk aan pasteltinten en zachte taupekleurtjes, terwijl de lippen net even iets meer kleur mogen hebben.

De Smokey eye is een blijvertje in de make-uptrends van 2012, en het staat dan ook erg mooi, vooral in het najaar. Een bruine ‘smokey eye’-make-up of in een grijstint, maar ook met de metallics is de smokey eye mooi. Het mag allemaal van subtiel tot zeer uitgesproken.
Als je de nadruk op de ogen legt houd je de lippen licht.

Het mag voor zich spreken dat wenkbrauwen in het seizoen van 2012 weer gezien en geaccentueerd mogen worden. Het doet een beetje retro aan maar wenkbrauwen zijn natuurlijk erg mooi en hoeven niet bijna helemaal kaal geplukt te worden. Metallics zijn dé trend voor zomer 2012 maar pastels en zachte taupekleurtjes doen het deze zomer ook goed. Ze zijn goed voor een geraffineerde look. Dé lippenstiftkleur voor zomer 2012 is koraalrood.
Voor de nagels zie je ook de trend van de metallickleurtjes, maar ook de pastels en zachte taupekleurtjes doen het daar goed.
Dus je mag het deze zomer rustig houden, maar schroom je niet voor wat meer kleur, het mag!

Geschreven door: Nikita van Zon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top