Je bent hier
Home > Columns > Laatste kans: Nuna Living Design Contest

Laatste kans: Nuna Living Design Contest

Zoals we ruim een maand geleden al hadden aangekondigd, is Nuna bezig met de Nuna Living Design Contest. Hierbij gaat Nuna op zoek naar de meest stylische doch kindvriendelijke wooninrichting van Nederland.
Iedereen kan hieraan meedoen. Dus wil je kans maken op de LEEF, ZAAZ en PEPP aarzel niet en upload vandaag nog via www.nuna.eu een foto van je huis. En vergeet er niet bij te vertellen waarom jij vindt dat jij de prijs verdient. Let er wel op dat je tot en met aanstaande donderdag de tijd hebt om je foto te uploaden.

Met jouw inzending kun je € 1000,- in cash winnen en de drie producten uit de Nuna collectie. Al met al genoeg mooie producten om te winnen. En wie wil zo’n geldbedrag nou niet winnen.

Om jou een duwtje in de juiste richting te geven heeft Nuna vier interieurdesigners samengebracht om speciaal voor aanstaande- en jonge ouders handige tips & tricks op papier te zetten over hoe je jouw huis bij de komst van een kindje her in te richten. Lees hier de tips en tricks.

Door mee te doen aan deze contest verdubbel je je kans om aan de prachtige PEPP te komen. Want win je deze niet op Mommyonline.nl dan heb je nog een kans om het via nuna.eu te winnen. Ik zal zeggen: wie niet waagt, wie niet wint, niet geschoten is altijd mis…

Dus denk je dat jij wel eens kans zou maken op die mooie prijzen? Ga dan naar http://www.nuna.eu/livingdesign-nl en upload je foto.

Heel veel succes!

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top