Je bent hier
Home > Baby & Kind > Just4kids.tv: een nieuwe online videodienst voor kinderen

Just4kids.tv: een nieuwe online videodienst voor kinderen

Internet is in onze moderne samenleving niet meer weg te denken. En vrijwel iedere huishouden in Nederland is van internet voorzien. Ook in huize Mommyonline is internetverbinding onmisbaar en maken we als gezin er flink gebruik van. Zo is YouTuben, Instagrammen en Snapchatten bij de kids favoriet. En wie weet kunnen we binnenkort  just4kids.tv aan het lijstje toevoegen. Just4kids.tv? Lees gauw verder en ontdek dit nieuwe aanbod speciaal voor kinderen.

Vanaf heden hebben kinderen hun eigen videodienst. Op just4kids.tv staan de leukste Nederlandstalige series- en films voor kinderen. Omdat de nieuwe videodienst alleen voor kinderen en reclamevrij is, kunnen kids zonder toezicht online video kijken. Just4Kids creëert hiermee een veilige online omgeving.

Fokko Vonk, directeur Just4Kids: “Wij vinden het belangrijk dat kinderen alleen content te zien krijgen die voor hen is bedoeld. Door onze zorgvuldige selectie van kwalitatieve series en films weten we 100% zeker dat kinderen geen aanstootgevende of ongeschikte beelden te zien krijgen.

In de webapp staan bekende series zoals: Casper en Emma, Buurman & Buurman, Hello Kitty, Bibi en Tina en Pieter Konijn. Voor de oudere kids biedt de videodienst Nederlandse films zoals de Schippers van de Kameleon en Fashion Chicks en films van Carry Slee, zoals Radeloos en Timboektoe. Er wordt regelmatig content toegevoegd.

”Door het bij elkaar brengen van ons brede aanbod van kidscontent in één app, maken we het voor ouders gemakkelijk om hun jonge kinderen veilig online video te laten kijken. Wat ook handig is: of je nu thuis, uit eten of met vakantie bent, je kids kunnen overal waar internet hun favoriete series en films kijken. Op alle schermen.”, aldus Fokko Vonk.

De webapp is beschikbaar via www.just4kids.tv. Kijk de eerste maand gratis, daarna voor € 4,99 per maand.
Let wel op: Na de proef periode van 30 dagen wordt je abonnement automatisch verlengt. Als je binnen jouw proefperiode opzegt zal er niks in rekening worden gebracht.

Nieuwe online videodienst voor kinderen, in het kort:
· Alleen voor kinderen
· 100% kidsproof
· Veel Nederlands aanbod
· Beschikbaar op alle schermen
· Bekende titels van televisie en bioscoop
· Veilig door zorgvuldig selectie
· Betaalbare dienst

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top