Je bent hier
Home > Baby & Kind > Iedereen te water met dit gezellige badtrio van VTech

Iedereen te water met dit gezellige badtrio van VTech

Spetteren, spelen en interactie in bad

Eindeloos dobberen, een beetje spelevaren en spetteren: badpret kan niet lang genoeg duren. Dat weten grote en vooral kleine mensjes. Kleintjes van 1 tot 5 jaar, zullen voorlopig helemaal niet meer uit bad willen, hun dagelijkse wellness ritueel krijgt een heel nieuwe dimensie. Opnieuw met dank aan VTech, die drie nieuwe badvriendjes in één beweging introduceert: Waterpret Eenhoorn, Waterpret Eend en Waterpret Flamingo. Draai de kraan maar open en voeg een beetje schuim toe, even ontspannen, dit vrolijke als leerzame badmoment is goud waard!

Stuk voor stuk beschikken de Waterpret-badspeeltjes over een vocabulaire dat meer dan 55 zinnetjes omvat. Tel dat eens op bij de geluidjes en melodietjes, dan weet je dat het geen moment stilvalt tijdens het badderen. Het fantasierijke spel krijgt telkens nieuwe wendingen.

Aardig is dat zowel de eend, eenhoorn als flamingo niet solo te water gaan, ze brengen ieder iets mee om te spelen. De eend neemt haar kuiken mee, de andere badbroeders een emmertje en een mandje, om water mee te gieten. Spelen met één zo’n nieuw badvriendje is al super, krijgt je kindje ze uiteindelijk alle drie dan blijft het bad waarschijnlijk uren bezet.

Echte verrassing is de interactie waar dit vrolijke badtrio zo goed in is. Dat gaat verder dan waterpret alleen. Er ontstaat een verrukkelijk rollenspel tussen het kleintje en de eend, de flamingo of eenhoorn. Een spel dat, als het zo uitkomt, misschien nog leuker wordt wanneer het samen met broertjes of zusjes wordt gespeeld. Of met papa of mama? Iedereen te water! Leren, lekker ontspannen en daarna fris en fruitig in de pyjama; puur peuter- kleutergeluk zit in kleine dingen. Zoals een ogenschijnlijk simpel badvriendje.

Advies verkoopprijs: VTech Waterpret Eenhoorn, Waterpret Eend en Waterpret Flamingo € 17,95 per stuk.
Verkoop- en productinfo: www.vtechnl.com.

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top