Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Fashion inspo | Hotpink blazer combinatie

Fashion inspo | Hotpink blazer combinatie

Ik ben het type vrouw dat voornamelijk donkere kleuren draagt en hier wil ik al lange tijd verandering in brengen. Ik wil meer lichte kleuren in mijn garderobe terugzien. En een leuk manier om hiermee aan de slag te gaan, zonder een groot deel van mijn huidige kledingkast inhoud te moeten vervangen, is toch wel het toevoegen van diverse kleuren blazers in mijn garderobe. Vroeger was ik vaak in blazers te vinden maar sinds enkele jaren terug opeens niet meer. Waarom ik destijds afstand van mijn blazers gedaan heb kan ik mij niet heugen. Maar anno nu heb ik deze kledingstuk herontdekt en ik geniet er weer volop van. De blazer is naar mijn mening het type kledingstuk dat iedere outfit opleukt. Het staat altijd stijlvol en tevens kun je het op warmere dagen als jas gebruiken.

Wie mij op Instagram volgt heeft mijn hotpink blazer mogelijk al voorbij zien komen. Met haar knalroze kleur is mijn groot favoriet eigenlijk ook niet te missen. Het is een kleur dat enorm opvalt en ik vind het leuk. Roze is een kleur waar ik enorm blij van word. Alles dat roze is weet mijn aandacht te trekken. En al een lange tijd was ik op zoek naar een goed zittend knalroze blazer. En wat ben ik blij dat ik deze gevonden heb. Het is niet enkel de kleur die mij blij maakt, ook het model van deze blazer bevalt mij goed. Dat blijkt wel want deze blazer kocht ik in maar liefst vier kleuren: mint groen, roze, zwart en rood. Op mijn Instagram account vind je overigens meer foto’s van de blazers.

Hotpink blazer combinatie

Ik vind het altijd wel leuk om outfits met blazers samen te stellen. En vrijwel met alles is een blazer te combineren. Mijn knalroze blazer combineerde ik hier met een witte jurk en witte Prada tas. Simpel, stijlvol en super comfortabel! Mijn schoenen waren overigens ook wit! Voor mijn tweede outfit verruilde ik het jurkje voor een witte blouse met zwarte broek. En aan mijn arm droeg ik mijn zwarte Prada tas. Twee verschillende outfits met 1 blazer. Beide outfits vind ik leuk en draag ik graag. Ik ben echt fan van deze knalroze blazer en ik ben overtuigd dat ik nog veel meer leuke combinaties kan maken.

Wat ik, naast haar knalroze kleur, tof vind aan deze blazer, is dat het model langer is dan een gemiddeld blazer. Zoals op de foto te zien is heeft de blazer bijna dezelfde lengte als het jurkje. Dit vind ik persoonlijk heel fijn. Wat betreft accessoires heb ik ervoor gekozen om het rustig te houden. Om alle aandacht op mijn outfit te vestigen. Mijn standaard accessoires (als je ze al zo mag noemen) zijn mijn neuspiercing en oorknopjes. En soms mijn bow ketting van Ted Baker

Heb ik al vermeld dat ik fan van deze knalroze kleur ben? Ik denk dat dat inmiddels wel echt duidelijk is, niet waar? Afgelopen week vulde ik opnieuw mijn kledingkast aan, dit keer met een broekpak. En je raad het vast al….ik koos wederom voor een knalroze kleurtje. Bijna in dezelfde kleur als mijn blazer. Ik geloof dat ik de smaak te pakken heb. Uiteraard zal ik nog foto’s in deze broekpak maken en op mijn Instagram account plaatsen.

Hoe vind jij deze blazer combi?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top