Je bent hier
Home > Winactie > Hippe Knipjes

Hippe Knipjes

Jongens en meisjes verschillen in veel opzichten van elkaar. Als moeder van 3 jongens en 2 meiden ben ik gezegend om van beide kanten ervaring op te doen. Zo zijn meiden in het algemeen veel kattiger maar ook veel mondiger dan jongens.

Qua aankleden zijn de verschillen enorm. Zo vind je grotendeels in winkels veel meer spulletjes voor meiden als voor jongens. In de meeste gevallen is de kleding voor meisjes ook veel leuker en kleurrijker. Als moeder van 2 meisjes geniet ik enorm van het getut met haaraccessoires en zo. Mijn dochtertje van 2,5 is er helemaal dol op. Mama moet iedere dag haar haren doen en als het even kan met heel veel strikjes en zo. En voor haar kleine zusje van 7 maanden hebben we ook diverse leuke haaraccessoires ingeslagen, echt super schattig.

Het aanbod in haaraccessoires en andere leuke versiersels voor haartjes, staartjes en knotjes is groot. Bij hippeknipjes.nl vind je hippe en originele handgemaakte artikelen voor baby’s en de wat grotere (kleine) dames. Hippeknipjes.nl is een webshop voor jong en oud met als uitgangspunt: hippe en kleurrijke artikelen voor haartjes

Naast de alledaagse haarspeldjes, haarbandjes, en diademen wat hippeknipjes.nl verkoopt vind je op de site ook verschillende artikelen voor bijvoorbeeld bruiloft en communie om de outfit van je (kleine) prinses compleet te maken.

Bij hippeknipje.nl vind je niet alleen maar haaraccessoires maar ook diverse andere leuke artikelen zoals speenkoorden, sleutelhangers en armbanden. En voor de borstvoedende moeders Bh-strikjes om aan je BH bandje te bevestigen als geheugensteuntje tijdens de borstvoeding, hip en handig!

Ben je nou op zoek naar dat ene unieke haaraccessoires maar kun je het nergens vinden, dan is het goed te weten dat je bij hippeknipjes.nl ook artikelen in opdracht kunt laten maken. Gewoon precies zoals jij dat wilt hebben. Dat is dus een service waar je blij van wordt.

Zijn jouw (kleine) prinses(en) net als mijn kleine meid ook dol op haaraccessoires, dan is www.hippeknipjes.nl zeker de moeite waard om eens een bezoekje aan te brengen. Want de hippe knipjes van hippeknipjes.nl past in ieder meisjesgarderobe, bij elk setje kleding kun je wel wat uitzoeken
Let wel op: het shoppen voor haaraccessoires werkt verslavend. Er is zoveel leuks en het liefst koop je ze allemaal. Eenmaal een bestelling gedaan, dan zal er zeker nog meer volgen. Klanten van hippeknipjes.nl zijn erg enthousiast over de site en service, reden genoeg om je uit te leven op www.hippeknipjes.nl

Mommyonline mag namens Hippeknipjes.nl vijf lezers blij maken met een hippeknipjes setje bestaande uit een paar knipjes en een broche . Kans maken? Beantwoord via dit formulier de volgende vraag: Wat is de prijs van de, in augustus ingevoerde, haarbanden, gehaakt? Antwoord te vinden op de site van Hippeknipjes Deze actie loop van 6 september tot en met 27 september 2010

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Hippe Knipjes

  1. Leuk deze winactie! 🙂
    Mijn dochtertje is een echte ‘meisjes-meisje’, haar collectie haaraccessoires groeit alleenmaar

  2. jaaaaaaaaaaa gewonnen!!
    Kreeg vandaag de speldjes en broche binnen.. wat zijn ze leuk zeg!!!
    Echt super bedankt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top