Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Herôme Super Shine

Herôme Super Shine

Ik ben altijd wel op zoek naar manieren en producten om mijn nagels er beter en mooier uit te laten zien. Goed verzorgde nagels is met name voor ons vrouwen erg belangrijk. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet echt een pro ben als het om nagelverzorging gaat. Maar daar wil ik wel graag verandering in brengen. De afgelopen maanden heb ik kennis mogen maken met diverse merken en producten waar ik helemaal dol op ben. Voorheen besteedde ik naast het lakken eigenlijk verder geen aandacht aan mijn nagels. Toen ik over de Herôme hand en nagel-workshop las, leek het mij dan ook erg leuk daar aanwezig te zijn. Voor mij een leuk uitje waar ik ook nog eens de nodige kennis over nagelverzorging kon opdoen. Tijdens deze workshop maakte ik kennis met vele producten en konden we de beschikbare producten testen.

Een van de producten die ik tijdens deze workshop ontdekte is de Super Shine. Ik was meteen helemaal weg van dit simpele maar zeer effectieve product. Omdat ik erg enthousiast over de Super Shine ben, wil ik deze graag met jullie delen.

Dit is het dan. De Herôme Super Shine is een twee stappen-systeem voor het polijsten van de nagels. Met deze vijl kun je in nog geen minuut een prachtige hoogglans op je nagels toveren. Na het polijsten lijken je nagels alsof ze een laagje glanzende topcoat hebben gehad.

Ik was zo enthousiastover de Super Shine dat ik enkele dagen later zelfs twee stuks kocht, geloof het of niet, eentje voor mij en eentje voor manlief. Gebruikt hij het toch niet dan heb ik mooi een reserve in huis, altijd handig gezien mijn meiden niet van mijn spulletjes af kunnen blijven.

De Super Shine-vijl bestaat uit twee stappen en werkt heel simpel. Eerst reinig je je nagels en maak je ze vetvrij. En dan met de stap één vijlzijde vijlen, gevolgd door de stap twee-zijde. En het resultaat? Een prachtige glanzende nagels die dagenlang zichtbaar zijn. Een ideaal product voor dames die niet constant met gelakte nagels willen lopen maar toch prachtige en glanzende nagels willen.
Ik gebruik de Super Shine twee keer per week en deze behoort zeker tot mijn favoriete nagelproducten.
Het resultaat is helaas moeilijk op de foto te krijgen maar het is echt mooi.

Kende je deze Herôme Super Shine vijl al?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top