Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Hema persdag Najaars- en wintercollectie 2013

Hema persdag Najaars- en wintercollectie 2013

hema persdagLaats vertelde mijn negenjarige zoontje me, nadat we een verjaardagtaart van de Hema gehaald hadden, dat Hema een afkorting is en of ik wist waar het voor staat. Wel wist ik dat het een afkorting is maar wist niet meer waar het voor staat. Afgelopen donderdag was ik op de persdag van de Hema en hier heb ik het aan een van de behulpzame medewerkers kunnen vragen en mijn geheugen is opgefrist. Hema staat namelijk voor Hollandsche Eenheids Maatschappij Amsterdam. Zo, dat weten we dan weer.

Ter ere van de presentatie van de najaars- en wintercollectie van Hema ben ik afgelopen donderdag naar het hoofdgebouw van Hema afgereisd. Tijdens zo’n persdag kun je alvast de nieuwe collecties bewonderen en voelen. Ook voor de komende (koude) seizoenen heeft Hema voor ons een collectie waar genoeg uit te kiezen valt. make-uphema make-up makeup hema hema lippenbalsemSchijn bedrieg, deze felgekleurde lippenstiften. Ze zien er  als lippenstift uit maar dit zijn lippenbalsen welk volgens Hema verzorgen en een mooi glans achterlaten.

hema blush en goHema Blush & Go!, deze kun je zonder pensel aanbrengen. Het product over je wangen aanbrengen en in je huid blenden. Hier ben ik echt heel benieuwd naar.

hema kledingDe damesmode, de gele shirt met tekst komt in verschillende kleuren. De verschillende items zijn ook goed met elkaar te combineren.

hema bh'sDe nieuwe Hema lingeriecollectie heeft door het gebruik van kant en warme najaarskleuren een luxueuze uitstraling.

hema meisjesDe najaar meidencollectie is vrolijk en er is gebruik gemaakt van verschillende materialen en prints.

hema kinderkamerMet de nieuwe kinderkamercollectie van HEMA creëer je in een handomdraai een vrolijke en kleurrijke kinderkamer waarvan je zo blij als een kind wordt. De collectie is uitgevoerd in verschillende dessins van bloemen tot auto’s en alles is met elkaar te combineren.make-up lookMaar ook in het geval van beautyproducten soms ook uitproberen of je door een medewerkster laten opmaken.nailartnail artsNail art, welk ik heb laten doen, is ook een onderdeel hiervan. Hier vind je onder andere de nagel kaviaar, dottingpen en
diamantjes in verschillende kleuren.  De nail arts painting zullen maar tijdelijk in het assortiment zijn, om precies te zijn maar slechts zeven weken. Deze zul je ook niet bij de beautyproducten vinden maar bij de school producten en zal vanaf deze week in alle Hema winkels verkrijgbaar zijn.hema gutsenOok was er de mogelijkheid om in een Hema gummetje te gutsen. Hiermee kun je een eigen stempelkussen maken. Bij het tekenen op het gummetje moet je er wel op letten dat het in spiegelbeeld gebeurd. En ik maakte er eentje met mijn naam.

hema tassenEen eigen ontwerp canvas tassen kun je ook bij de Hema laten bedrukken, ook bijvoorbeeld van je instagram foto’s.

hema foodhema fruitbekerNaast alle nieuwe non-food producten is er ook genoeg nieuwe varianten foods zoals salade en fruitsalade.

bloggersDaarnaast kom je op z’n persdag andere bloggers tegen en dat is natuurlijk ook gezellig.

Sommige producten uit de nieuwe collectie liggen vanaf deze week in de winkel en anderen komen pas over enkele weken in de winkel.

En bij vertrek kregen we een goodiebag mee, over de inhoud komt nog een review online.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top