Deprecated: Required parameter $alt follows optional parameter $default in /customers/0/f/3/mommyonline.nl/httpd.www/wp-content/plugins/add-new-default-avatar/kl_addnewdefaultavatar.php on line 149 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/f/3/mommyonline.nl/httpd.www/wp-content/plugins/add-new-default-avatar/kl_addnewdefaultavatar.php:149) in /customers/0/f/3/mommyonline.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/f/3/mommyonline.nl/httpd.www/wp-content/plugins/add-new-default-avatar/kl_addnewdefaultavatar.php:149) in /customers/0/f/3/mommyonline.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Films om in 2018 naar uit te kijken - MommyOnline.nl
Je bent hier
Home > Headlines > Films om in 2018 naar uit te kijken

Films om in 2018 naar uit te kijken

Allereerst wil ik jou uiteraard nog een gelukkig nieuwjaar wensen. Ook in het nieuwe jaar blijft mijn liefde voor films bestaan. Wat betekent…een nieuw jaar, een nieuw lijst met films om naar uit te kijken. Hieronder heb ik een overzichtje gemaakt met films die in 2018 uitkomen en ik graag zou willen zien. Ga er lekker voor zitten en kijk mee…

The Wedding Party 2

The Wedding Party 2: Destination Dubai laat ons zien hoe het nu met het pasgetrouwde koppel gaat, die nu een kindje verwachten.
Is Dozie hier wel klaar voor? Felix en Obianuju werken nog steeds aan hun relatie, maar kan Felix ‘Small Chops’ nu echt opgeven? Tin-Tin haalt weer hilarische capriolen uit terwijl ze wordt verwend door heer geliefde Bam-Bam. Zal de gekke getuige Sola nu eindelijk dichtbij kunnen komen bij de pittige Yemisi? En gaan Nonso en Deardre all the way na hun verrassende kus aan het einde van The Wedding Party? Deardre heeft ‘ja’ gezegd maar het enige probleem is hij heeft het niet gevraagd. Zal het staand houden?

The Wedding Party 2 is de eerste Nollywoodfilm in Nederland. Van Nigeriaanse afkomst en een groot succes in diverse Afrikaanse landen. The Wedding Party (deel 1) kun je via Netflix bekijken. Dit is een Nigeriaans comedy.
Release: 4-01-2018

The Commuter

Taken-acteur Liam Neeson komt opnieuw in actie in de spannende actiethriller The Commuter.
Michael Woolrich (Liam Neeson) is verzekeringverkoper en reist dagelijks per trein naar zijn werk. Als hij onderweg in contact komt met een mysterieuze vrouw, wordt hij door haar gedwongen de identiteit van een passagier te achterhalen. Wanneer Michael zich realiseert dat hij gevangen zit in een crimineel complot, begint voor hem een race tegen de klok om het leven van zijn gezin en ook van zijn medepassagiers niet in gevaar te brengen.

Release The Commuter: 11-01-2018

Black Panther

Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen.
Zijn moed als koning en – Black Panther – wordt alleen op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand, dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar brengt.
Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.

Release Black Panther: 14-02-2018

The New Mutants

The New Mutants is een spin-off van de bekende X-men films. In deze film volgen we vijf jonge mutanten die net hun krachten ontdekken. Tegen hun zin in worden ze in een geheime faciliteit vastgehouden waaruit ze proberen te ontsnappen.

Release The New Mutants: 12-04-2018

Avengers Infinity War

Terwijl de Avengers en hun bondgenoten de wereld blijven beschermen tegen bedreigingen die te groot zijn voor een enkele held om het hoofd te bieden, komt er een nieuwe dreiging op uit de kosmische schaduwen. Een despoot die intergalactisch berucht is, met als doel om alle zes de Infinity Stones, artefacten van onmetelijke kracht, te verzamelen, en hen te gebruiken om zijn gestoorde wil aan de hele realiteit op te leggen. Alles waar de Avengers voor gevochten hebben, leidt naar dit moment. Het lot van de Aarde en het bestaan zelf zijn nog nooit zo onzeker geweest. (bron: filmtotaal.nl)

Release: 25-04-2018

Oceans 8

Release: 21-06-2018

Incredibles 2

De geliefde superhelden-familie is terug in Incredibles 2!
Helen, moeder van het gezin, staat ineens in de spotlight als superheld, terwijl Bob als huisvader samen met Violet en Dash thuisblijft en een grote uitdaging heeft om aan het dagelijkse, normale leven te wennen zonder superhelden-actie. Het blijkt een moeilijke verandering voor de hele familie te zijn, al helemaal omdat niemand zich bewust is van baby Jack-Jack’s groeiende superkrachten…
Wanneer een nieuwe gevaarlijke schurk met een meesterplan opduikt, moeten Frozone en de familie wel een manier vinden om weer samen tegen dit kwaad te strijden. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, ook al zijn ze allemaal Incredible…

Release: 27-06-2018

Mamma Mia: Here We Go Again

Get ready to sing and dance, laugh and love all over again.

Release: 19-07-2018

The Nutcracker and the four realms

Een jong meisje wordt vervoerd naar een magische wereld van gingerbread soldaten en muizen leger.

Release: 2-11-2018

Naar welke film ben jij het meest benieuwd naar?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top