Je bent hier
Home > Headlines > Beste Afro Beats Hits van 2017

Beste Afro Beats Hits van 2017

Dit wordt voor dit jaar het laatste artikel op Mommyonline.nl. In mijn vorige artikel heb je mijn 13 beste films van 2017 kunnen zien. In dit artikel breng ik mijn 12 beste afro beats nummers ten gehore. Het gehele jaar waren o.a. deze liedjes mijn vergezel tijdens het fietsen. En de vele keren dat ik uit volle borst meegezongen en erop gedanst heb is zekers niet meer bij te houden. Het was een jaar met vele leuke hits. Dit zijn mijn beste afro beats nummers van 2017. Heel veel luisterplezier!

Alhoewel dit eerste liedje niet van 2017, maar van december 2016, afkomstig is mag het niet in dit playlist ontbreken. Het is immers in het jaar 2017 dat ik het ontdekte. En wat heb ik dit lied grijs gedraaid.

Door het grote succes van Mad Over You werd dit nummer begin 2017 door Mo Gevson gecoverd. Ook deze variant viel bij mij goed in de smaak.

Ik wens jullie allemaal een fijne en veilige jaarwisseling, tot ziens in 2018!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top